Kuivisto hyvällä ajalla seitsemäs Puolassa, Mäki ennätysvauhdissa

Kuva: Deca Text & Bild

Kuva: Deca Text & Bild

Sara Kuivisto juoksi seitsemänneksi Puolan Szczecinin kansainvälisessä 800 metrin kilpailussa ajalla 2.02,63. Se on porvoolaisen kauden kolmanneksi paras aika.

- En ole ihan tyytyväinen. Läksin hakemaan sitä 2.01:n aikaa. Se oli kovavauhtinen juoksu ja jotenkin omassa juoksussa tuo loppu ei oikein tullut, Kuivisto harmitteli SUL:n tiedotteessa.

Kilpailun voitti hallitseva Euroopan mestari Ukrainan Natalia Pryshchepa ajalla 1.59,91. Puolan Anna Sabat oli toinen ajalla 2.00,72.

Kuiviston edellä kuudentena maaliin juoksi Kristiina Mäki ennätyksellään 2.02,21. Mäki edustaa kansainvälisissä kisoissa Tshekkiä.

- Aika oli minulle yllätys, vaikka tunsin jo Berliinissä EM-kisoissa, että juoksu alkaa kulkea. Alkuvauhti oli nyt vaan niin kovaa, etten pysynyt kärjen mukana. Toisella kierroksella sain sitten yllättäen muut kiinni. Olisipa tämä kunto tullut viime viikolla, Mäki kertaili.

Kuiviston kausi jatkuu kansainvälisillä kisoilla ennen elo-syyskuun taitteen Ruotsi-ottelua, jossa hän aikoo juosta 800 ja 1500 metriä.

Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri