Inov-8 Trail Cup 2019 Tampere- uusia polkuja ja klassikoita

Kuva: Heikki Virekunnas /Inov-8 Trail Cup

Kuva: Heikki Virekunnas /Inov-8 Trail Cup

Tampereen seudun Inov-8 Trail Cup käynnistyy vapunaattona ja järjestäjä tarjoaa ilmaisen osanoton ensimmäiseen tapahtumaan tänään tiistaina ilmoittautuville.

 

Suomen ja Tampereen polkujuoksukauden aloittava viisiosainen Cup on tarkoitettu kaikentasoisille lajista kiinnostuneille. Kauniista poluista, maisemista ja luonnosta nauttiville turvallisella merkatulla reitillä, sekä myös totisemmin numerolapun rintaa lyöville on luvassa taatusti riittäviä haastaita ja elämyksiä. Uudelle kaudelle on luvassa kaksi uutta reittiä ja uusia yhteistyökumppaneita, jotka tarjoavat jälleen nopeimmille ja onnekkaimmille osallistujille mahtavia tuotepalkintoja.

Jo kuudennen kerran juostavassa sarjassa, joka on tunnettu lämpimästä tunnelmastaan ja runsaista palkinnoista vieraillaan tänä vuonna seuraavilla areenoilla:

Ensimmäiseen tapahtumaan järjestäjä tarjoaa kaikille viimestään tiistaina 23.4. ilmoittautuville ilmaisen osanoton. Saatat löytää uusia lenkkeilyreittejä tai ihastua polkujuoksun vauhdikkuuteen ja pääset myös osallistumaan arvontaan, jossa palkintona mm. Inov-8 polkujuoksujalkineita ja KSC-lahjakortteja.

Vuoden 2019 Cup polkaistaan käyntiin 30.4. aivan kaupungin reunalla Kaupin urheilupuistossa. Upouuden Kauppi Sports Centerin isännöimässä tapahtumassa reitti kulkee alueen kuusikoissa ja kalliomäillä miellyttäviä polkuja myöden.

Seuraavana tiistaina 7.5. tapahtumapaikkana toimii Lamminpää, jonka harjumaastossa kulkeva reitti on yksi Cupin klassikoista. Aluksi Teivon raviradan viereistä haastavaa polkuja, muutama tiukka nousu harjun yli, nopeaa neulaspolkua takaisinpäin ja vielä raataleva loppunousu majalle. Tapahtuman yhteistyökumppanina toimii Premiumsport eli jos kengät jäävät arvonnasta saamatta voit silti saada omasi Premiumsportin verkkokaupasta.

Kolmannessa tapahtumassa 14.5. jatketaan siitä mihin edellisessä jäätiin, kun vuorossa on toinen Cupin klassikkoreiteistä Hervannan Suolijärvellä. Rantapolkua pitkin kiemurteleva reitti ja nurmipäällysteinen miellyttävä loppusuora ovat edellisillä kausilla olleet osallistujien mieleen. Palautuminen hoituu näppärästi tapahtumaisäntä HierojaMikon hellässä käsittelyssä.

Cup jatkuu 21.5. uudella paikkakunnalla, kun karavaani matkaa Kangasalle ja Kyötikkälän urheilukentälle. Uusi maasto tarjoaa upeita ja nopeita neulaspolkuja ja syviä suppia, joiden reunoja ja pohjia tämän vuotisen Cupin pisin reitti kulkee. Uusia makuja pääset maistamaan myös maalissa urheiluravinnevalmistaja Njien tuotteissa.

Viimeinen pysähdys kevään Cupissa on 28.5. Niihamassa, joka on vuosien saatossa ansainnut paikkansa sarjan finaalin näyttämönä. Mukavan tasainen, mutta tekninen reitti on jälleen yksi Cupin klassikoista ja esimerkiksi Näsijärven rantapolulla kulkeva osuus on ollut juoksijoiden mieleen jokaisella kerralla kuin myös maalissa tuoreet Mikon Leivän herkut.

Viisi erilaista reittiä Tampereen parhailla poluilla odottaa järjestäjien arvion mukaan noin satapäistä joukkoa lajista kiinnostuneita kuhunkin tapahtumaan. Kokeneen kävijän kokemuksen mukaan myös sää on ollut erittäin suotuisa tapahtumille, joten odotamme tänäkin vuonna aurinkoista ja lämmintä ilmaa toukokuun tiistai-illoiksi.

Lisätietoja löytyy ja ilmoittautumisen voi tehdä osoitteessa trailcup.fi

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri