Polkujuoksijat kokoontuvat sunnuntaina Simpsiön Hiihtomajalle

Kuva vuoden 2018 lähdöstä.

Kuva vuoden 2018 lähdöstä.

Simpsiö Trail Run polkujuoksutapahtuma järjestetään kolmannen kerran Simpsiön poluilla ja rinteillä.

Syksyllä 2017 ensimmäisen kerran järjestetty Simpsiö Trail Run polkujuoksutapahtuma saa jatkoa tulevana sunnuntaina Lapuan Hiihtomajalla, kun tapahtuma järjestetään nyt kolmannen kerran Simpsiön poluilla.

Tapahtuman ajankohta on nyt siirretty pysyvästi kevääseen. Polkujuoksijat pääsevät nauttimaan Simpsiönvuoren rinteistä ja poluista 21, 11,5 ja 5,5 kilometrin mittaisilla reiteillä. Vaikka Pohjanmaalla ollaankin, niin reitin tasaisuudesta eivät juoksijat ainakaan pääse moittimaan, siitä pitää huolen noin 80 metrin korkeusero reitillä ja niin loivat kuin jyrkätkin Simpsiön rinteet. Myös Simpsiön laskettelurinne tulee tutuksi reitin varrella. Kokonaisnousua 21 kilometrin reitillä on 500 metriä.

Kilpailukeskus on Simpsiön Hiihtomajalla, jossa on myös saunamahdollisuus kisan jälkeen. Reitin varrella on pari huoltopistettä juoksijoille ja maalissa on luvassa mehutarjoilu sekä kahvion palvelut. Sarjoja on alle 12-vuotiaista nuorista aina 60-vuoteen saakka ja lisäksi jokaisella kolmella eri matkalla on oma kuntosarjansa niin miehille kuin naisillekin. Tarjolla on myös patikkasarja ilman ajanottoa.

Simpsiö Trail Run

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri