Raitanen juoksee Timanttiliigan Monacon kilpailussa

Topi Raitanen pääsee testaamaan vauhtiaan Monacoon. Kuva: Touho Häkkinen

Topi Raitanen pääsee testaamaan vauhtiaan Monacoon. Kuva: Touho Häkkinen

Topi Raitanen juoksee 3000 metrin esteet Timanttiliigan Monacon kilpailussa. Ruhtinaskunnan kilpailu järjestetään 14. elokuuta. 

– Pääsy Timanttiliigan kilpailuun on yksi tämän kauden tavoitteistani. Nyt pääsen juoksemaan samalla viikolla kaksi huippukilpailua, Raitanen sanoo.

Raitanen juoksee kovatasoisen 3000 metrin estejuoksun 11. elokuuta Paavo Nurmi Gamesissa ennen Monacon kilpailua, jonka starttilistoja ei ole vielä julkaistu.

– Sen tiedän, että EM-mitalisti ja Espanjan ennätysmies Fernando Carro on Monacossa mukana ja varmasti muitakin huippunimiä. Hienoa, että pääsen juoksemaan kaksi tuollaista kilpailua nyt, kun olen hyvässä kunnossa, Raitanen sanoo.

Raitanen juoksi viikonvaihteessa Kuortaneella 1500 metrin ennätyksensä 3.38,88 ja hakee elokuun kilpailuista parannusta viime vuonna juostuun 3000 metrin estejuoksun ennätykseensä 8.21,47.

Monacon kilpailu osuu päällekkäin Turun Kalevan kisojen kanssa, mutta Raitanen haluaa juosta myös Suomen mestaruudesta. Miesten estejuoksun finaali on Turussa sunnuntaina 16. elokuuta.

– Haluan ehdottomasti kilpailla Kalevan kisoissa. Kuinka se onnistuu, sitä selvitellään, Raitanen sanoo.

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri