Maija Oravamäen suunnitelema treeniohjelma Vaarojen Maratonille starttaa maanantaina!

Vaarojen Maraton juostaan lokakuussa. Kuva: Aapo Laiho

Vaarojen Maraton juostaan lokakuussa. Kuva: Aapo Laiho

Suomen menestyneni naispolkujuoksija Maija Oravämäki on suunnitellut kolme eri tasoista kahdeksan viikon treeniohjelmaa, jotka huipentuvat lokakuussa juostavaan  Vaarojen Maratoniin. Ohjelmat ovat myynnissä treenaa.kestavyysurheilu.fi -palvelussa.

Ohjelmat on suunniteltu seuraavasti:

  • Kuuden viikkoharjoituksen ohjelma sopii sinulle, jos sinulla on kilpaurheilu- tai kilpakuntoilutaustaa, sinulla on säännöllistä juoksuharjoittelua takana ja sinulla on tavoitteet sijoittua Vaarojen Maratonilla hyvin.
  • Viiden viikkoharjoituksen ohjelma sopii sinulle, jos sinulla on alla säännöllistä juoksuharjoittelua ja tavoitteenasi on parantaa aiempia suorituksia ja sijoittua kenties puolen välin paremmalle puolelle tuloslistalla.
  • Neljän viikkoharjoituksen ohjelma sopii vähemmän harjoitelleille. Tavoitteenasi on juosta Vaarojen Maratonin hyvillä fiiliksin läpi. On suositeltavaa, että sinulla on kuitenkin jonkin verran juoksuharjoittelua taustalla.

Videolla Maija Oravamäki kertoo ohjelmista:

Tilatessasi saat:

  • Kotimaan kovimman naispolkujuoksijan Maija Oramäen suunnitteleman ohjelman, jolla nostat kuntoasi optimaalisesti kohti tavoitetta. Harjoitusohjelma sisältää kehittäviä harjoituksia oikein rytmitettynä. Harjoitusohjelman saavutat parhaan mahdollisen tuloksen taustasi huomioiden ja suoriudut tapahtumasta hyvällä fiiliksellä!
  • Pääharjoitukset käydään läpi videoilla. Lisäksi videoita polkujuoksuvarusteista, tankkauksesta, kisanaikaisesta huollosta ja taktiikasta.
  • Jos kestävyysharjoittelun käsitteet ja termit ovat hakusessa, niin ei huolta! Palvelu sisältää myös vidoita, joissa hiihtovalmentaja Toni Roponen käy läpi kestävyysharjoittelun oleelliset termit ja periaatteet.

Ohjelmat eivät ole pelkkää juoksua, vaan mukana on myös monipuolisesti lihaskuntoharjoituksia ja lihashuoltoa sekä harjoituksia, joihin voit yhdistää muita lajeja.

Ohjelma starttaa maantaina 10. elokuuta.

Tilaa: https://treenaa.kestavyysurheilu.fi/

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri