Tänään tulessa: Jukka Keskisalo ja Leena Puotiniemi

JukkaKeskisalo030812 mvphotosLeena Puotiniemi starttaa naisten maratonille kello 13:00 ja Jukka Keskisalo nähdään estejuoksun loppukilpailussa myöhään illalla.

JukkaKeskisalo030812 mvphotosJukka Keskisalo taisteli tiensä alkueristä finaaliin. Kuva: MVphotosLontoon olympialaisten sunnuntain kisaohjelmaan lukeutuu kaksi kestävyysjuoksujen loppukilpailua. Naiset lähtevät maratonille kello 13:00. Suomalaisten katsojien mielenkiinnon kohteena on tietysti Leena Puotiniemi! Naisten maratonin ennakon voit lukea täältä.

Miesten 3000 metrin estejuoksun loppukilpailu juostaan kello 23:25. Kauden tilastoaikojen perusteella Jukka Keskisalo on finaalin 15 miehestä hitain, mutta sijoja ei ole ennenkään pelkästään tilastojen perusteella jaettu, eikä kisa ole ohi ennen kuin viimeinen mies on maalissa. Keskisalo tunnetaan erinomaisena taktikkona joka kykenee poikkeuksetta juoksemaan tasollaan tiukassakin paikassa. Loppukilpailussa vauhti tulee kuitenkin olemaan kova, joten jokainen mies, joka jää hänen taaksensa, on työvoitto ja pistesija olisi erinomainen saavutus!

>>LIVE-TulospalveluNormal 0 21 false false false FI X-NONE X-NONE

Tänään tulessa: Jukka Keskisalo ja Leena Puotiniemi

 

Leena Puotiniemi starttaa naisten maratonille kello 13:00 ja Jukka Keskisalo nähdään estejuoksun loppukilpailussa myöhään illalla.

 

Lontoon olympialaisten sunnuntain kisaohjelmaan lukeutuu kaksi kestävyysjuoksujen loppukilpailua. Naiset lähtevät maratonille kello 13:00. Suomalaisten katsojien mielenkiinnon kohteena on tietysti Leena Puotiniemi. Naisten maratonin ennakon voit lukea täältä.

 

Estejuoksun loppukilpailu juostaan kello 23:25. Kauden tilastoaikojen perusteella Jukka on finaalin 15 miehestä hitain, mutta sijoja ei ole ennenkään pelkästään tilastojen perusteella jaettu, eikä kisa ole ohi ennen kuin viimeinen mies on maalissa. Loppukilpailusta muodostunee kovavauhtinen, joten Keskisalon pitää venyä kauden parhaimpaansa. Jokainen mies joka jää hänen taaksensa on työvoitto ja pistesija olisi erinomainen saavutus!

 

Kello 13:00 naisten maraton

 

Kello 23:25 miesten 3000 metrin estejuoksu

 

>>LIVE-Tulospalvelu http://www.iaaf.org/mini/oly12/Results/ResultsByDate.aspx

 

Naisten maratonin ennakko:

>>Keitany ja Shobukhova naisten maratonin suosikit http://www.hevoskuuri.fi/kestavyysjuoksu/3006-keitany-ja-shobukhova-naisten-maratonin-suosikit

 

 

 

Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri