550x90

Karin Storbacka vaihtaa valmentajaa

Karin Storbacka päätti vaihtaa valmentajaa. Kuva: Jarno Maimonen

Karin Storbacka päätti vaihtaa valmentajaa. Kuva: Jarno Maimonen

Isä Guy Storbacka vaihtuu Tom Andtbackaan.

Maileri Karin Storbacka on päättänyt vaihtaa valmentaa. Pitkäaikainen valmennussuhde isä Guy Storbackan kanssa vaihtuu toisen Vaasan seudun merkittävän juoksuvalmentajan Tom Andtbackan valmennukseen. Storbacka kertoi asiasta Soneran Next Generation blogissaan.

– Merkittävämpi muuton minun urheilulleni on se, että minulla on uusi valmentaja. On aika saada uusia impulsseja sekä henkisesti että kropalle. Olen siksi erittäin iloinen, että rutinoitunut huippuvalmentaja Tom Andtbacka aloittaa yhteistyön ensi kautta varten. David Söderberg jatkaa minun voimavalmentajani ja yhdessä näiden kahden herran kanssa uskon, että kaikki mahdollisuudet onnistumiselle ovat olemassa, Storbacka kirjoittaa blogissaan.

Storbacka myöntää, että tilanne on uusi, kun oma isä ei olekaan enää valmentajana.

– On selvää, että tuntuu hieman kummalliselta, kun oma isä ei olekaan enää valmentajana, me olemme kuitenkin ehtineet kokea kaiken leikkimielisestä harjoittelusta vakavaan treenaamiseen viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana. Mutta ehkä juuri siksi nyt on aika mennä eteenpäin ja kokeilla jotain uutta, Storbacka kirjoittaa Sonera Next Generationin sivuilla.

Parhaillaan Storbacka pitää hieman taukoa kovemmasta juoksuharjoittelusta akillesjännevaivan takia ja harjoittelu koostuu pääosin pyöräilystä, uinnista, sauvakävelystä ja voimatreenistä ennen kuin uusi harjoituskausi alkaa toden teolla.


Premiumsport.fi

ulvang banneri