Tickner ja Melkevik päivän nopeimmat Etape Bornholmissa

Etape Bornholmin kolmas osuus oli 7.8 kilometrin mittainen ja kierteli metsässä. Päivän nopein oli Ison-Britannian Ben Tickner. Jussi Utriainen oli toinen. Kirsten Marathon Melkevik jatkaa naisten kisan suvereenia hallintaa. Laura Markovaara juoksee kolmantena.

Etape Bornholmin kolmas osuus oli 7.8 kilometrin mittainen ja kierteli metsässä. Päivän nopein oli Ison-Britannian Ben Tickner ajalla 24.03. Kokonaiskisaa johtava Jussi Utriainen oli osuuden kakkonen 24.22 ja David Nilsson kolmas 24.26. Kokonaiskilpailussa Utriaisella on 41 sekunnin etumatka David Nilssoniin.

Kirsten Marathon Melkevik voitti aiempien osuuksien tapaan myös tänään. Melkevikin aika oli 27.22. Maria Sig Möller oli toinen 27.59 ja Laura Markovaara kolmas 28.14. Pauliina Utriainen sijoittui osuuden kahdeksanneksi ajalla 31.30. Naisten kokonaiskisassa alkavat kärjen sijoitukset olevan sen verran selvät, että ihmeitä saa tapahtua mikäli järjestys viimeisillä osuuksilla muuttuu. Norjan Melkevik johtaa minuutin ja 12 sekunnin verran toisena juoksevaa Tanskan Sig Mölleriä. Suomen Markovaara on puolestaan jäänyt tanskalaisesta minuutin ja viisi sekuntia.

>>Tulospalvelu

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri