Archipelago Adventure käydään Inkoon sekä Siuntion alueella

Archipelago Adventure on Multisport Cupin osakilpailu, joka järjestetään 20.8. lauantaina Inkoon Kopparnäsissä.

Järjestäjien tiedote

NoLimit_2011Archipelago Adventure on Multisport Cupin osakilpailu, joka järjestetään 20.8. lauantaina Inkoon Kopparnäsissä. Multisport Cup on jaettu neljään osakilpailuun, joista Archipelago Adventure on sarjassaan kolmas. Nimensä mukaan Archipelago Adventure vie kestävyysurheilijat saaristoon ja rantakallioille niin Inkoon kuin Siuntionkin puolella. Luvassa ovat jo tutuksi tulleet lajit: juoksu, pyöräily sekä melonta. Etenemiseen käytetään koko reitin ajan suunnistus- tai maastokarttoja. Mukana myös multisport-kilpailujen tapaan yllätystehtäviä eli questejä. Tällä kertaa meri tarjoaa upeat puitteet vesielementillisiin yllätystehtäviin. Suositeltaviin varusteisiin kuuluu mm. uimapatja.

Kilpailuun odotetaan noin 60 joukkuetta ympäri Suomea. Kilpailu käydään pareittain ja sarjat on jaettu kilpa- ja kuntourheilijoita ajatellen. Kilpasarjat ovat jaettu seuraavasti: miehet-, naiset- sekä sekaparit, joissa ajallisesti taivalletaan yhtäjaksoisesti 5 tuntia. Kuntosarjaan osallistutaan myös pareittain ja matkaa kertyy 3,5 tuntia. Kuntosarjaan voi uskaltautua jo jonkin verran kuntoilleena, sillä sanontahan on: ettei se matka tapa vaan vauhti. Vielä ehdit ilmoittautua mukaan.

Lisätietoja: www.multisport.fi Suomen Multisport Urheilijat ry

Multisport Cupin viimeinen osakilpailu X-Kaato on syksyllä pimeän aikaan, jolloin kilpailijan oleelliseen kisavarustukseen lisätään otsalamppu.

Tervetuloa kisaamaan tai seuraamaan kisan kulkua!

Kuuntele uusin Livigno2Levi Podcast

ulvang banneri