X-Kaato kilpaillaan 24.9.

Suomen vanhin seikkailu-urheilu / multisport kilpailu X-Kaato kilpaillaan 24.9 lauantaina aamuyön- ja aamun tunteina Itä-Helsingissä.

Suomen vanhin seikkailu-urheilu / multisport kilpailu X-Kaato kilpaillaan 24.9 lauantaina aamuyön- ja aamun tunteina Itä-Helsingissä. Kotimaisen seikkailukauden päättävä X-Kaato ei jätä tälläkään kertaa ketään kylmäksi. Osa epäilee kisan kulkevan urbaanissa kaupunkimiljöössä, mutta tämä epäilys osoittautuu melko vääräksi.

Reitistä on tehty vaihteleva ja se sisältääkin useita lyhyitä osuuksia ja paljon vaihtoja. Tällä kertaa melontakalusto ei tuo eroja joukkueiden etenemisvauhtiin. Omaa kalustoa ei tällä kertaa sallita koska kaikki melovat järjestäjien toimittamalla kalustolla. Suunnistus on taas tutusti tehty mahdollisimman helpoksi niin ettei sen hallitseminen ole kilpailun pääasia.

X-Kaato päättää myös neljä osakilpailua käsittäneen Multisport Cup kauden. Kilpailun jälkeen kruunataan Multisportin Suomen mestarit.

Ilmoittautuminen multisportin legendaarisimpaan kilpailuun päättyy maanantaina 19.9. Mukana kaikki sarjat: miehet-, naiset-, seka ja kunto. Kilpailun kesto kilpasarjoissa 4,5-5 tuntia ja kuntosarjassa n. 3,5 tuntia.

-Järjestäjien tiedote

Kuuntele uusin Livigno2Levi Podcast