Antila viidellä sakolla sijalle 54

 Timo Antila ei pystynyt nostamaan sijoitustaan pikamatkan sijoitustaan takaa-ajossa ampumahiihdon maailmancupissa Itävallan Hochfilzenissa.

Timo Antila ei pystynyt nostamaan sijoitustaan pikamatkan sijoitustaan takaa-ajossa ampumahiihdon maailmancupissa Itävallan Hochfilzenissa. Viisi sakkoa (2+1+0+2) ampunut Antila oli myös takaa-ajossa 54:s. Kilpailu päättyi Norjan kaksoisvoittoon, kun Emil Hegle Svendsen voitt Tarjei Bön vain 0,1 sekunnin erolla.

-Aika samanlainen hiihto oli kuin eilen, mutta pikkuisen eilinen tuntui jaloissa. Taas oli makuulla ongelmia (2+1), siihen en ole tyytyväinen. Ensimmäinen pystyammunta (0) meni kuten ajattelinkin, siinä oli terävämpää toimintaa. Kokonaisuutena aika peruskisa, Antila sanoo.

Antila oli ainoa takaa-ajoon selvinnyt suomalaismies. Sunnuntaina miesten ohjelmassa on kauden ensimmäinen viesti.

-Tulosten perusteella meillä ei ole mitään mahdollisuuksia, mutta lähdemme haastamaan. Sijat 10-15 ovat realistisia, kymmenen joukkoon pitää olla jo todella nappisuorituksia, Antila arvioi kovatasoista viestiä.

Myöhemmin lauantaina hiihdettävässä naisten takaa-ajossa ovat mukana toisena ladulle pääsevä Kaisa Mäkäräinen ja Mari Laukkanen.

Ohjelma tällä viikolla (ajat Suomen aikaa):

Lauantai: 

12.00 Miesten takaa-ajo

15.00 Naisten takaa-ajo

Sunnuntai:

11.30 Miesten 4x7,5 km viesti

15.30 Naisten 4x6 km viesti

Kilpailuja voi seurata suorina lähetyksinä YLE TV2:lla ja Eurosportilla.

 


Kuuntele uusin Latu Podcast

Kuuntele uusin Livigno2Levi Podcast

ulvang banneri