Mäkäräinen 11:s takaa-ajossa

DariaDomracheva intro101211 felgenhauerKaisa Mäkäräinen sijoittui 11:nneksi takaa-ajossa ampumahiihdon maailmancupissa Itävallan Hochfilzenissä. Kilpailuun kakkossijalta päässyt Mäkäräinen joutui kiertämään sakkoringin neljästi (1+2+1+0).

DariaDomracheva101211 felgenhauerDarya Domracheva otti tiukassa kiritaistelussa kauden toisen voittonsa. Taustalla kisan kolmas, Saksan Magdalena Neuner. Kuva: Felgenhauer/NordicFocusKaisa Mäkäräinen sijoittui 11:nneksi takaa-ajossa ampumahiihdon maailmancupissa Itävallan Hochfilzenissä. Kilpailuun kakkossijalta päässyt Mäkäräinen joutui kiertämään sakkoringin neljästi (1+2+1+0). Kärkikolmikon sekuntikamppailussa voiton vei Valko-Venäjän Darja Domratsheva 0,3 sekunnin erolla Venäjän Olga Zaitsevaan.

- Paremminkin on tällä kaudella mennyt, mutta ei tämä mikään superkatastrofi ole. 11:s sija on ihan jees, tämä on ampumahiihtoa. Sakkoja tuli semimäärä, toki se kärkitaistoon on liikaa. Suksella tuli tänään vähän turpiin, oma fiilis oli hiihdossa kyllä ihan jees. Pystyammunta tuntui ihan hyvältä, mutta makuulla tuli jopa yliyrittämistä. Harmittaa, kun en keksi, mikä siinä mättää. Voi olla, että on rohkeuden puutetta. Täytyy huomenna kokeilla rohkeammin. Viestissä meillä on saumat 10 joukkoon, tavoitteena on, että pysytään pois sakkoringiltä. Ihan mukava on lähteä viestiä hiihtämään, Mäkäräinen sanoi.

Kilpailun toinen suomalainen Mari Laukkanen sijoittui 53:nneksi. Laukkanen ampui kuusi ohilaukausta (1+2+0+3).

>>Tulokset

Ohjelma tällä viikolla (ajat Suomen aikaa):

Sunnuntai:

11.30 Miesten 4x7,5 km viesti
15.30 Naisten 4x6 km viesti

Kilpailuja voi seurata suorina lähetyksinä YLE TV2:lla ja Eurosportilla.

- Suomen Ampumahiihtoliitto

Kuuntele uusin Latu Podcast

Kuuntele uusin Livigno2Levi Podcast

ulvang banneri