Onnea Kaisa!

Maekaeraeinen060311man introKaisa Mäkäräinen on valittu Urheilutoimittajain liiton äänestyksessä Vuoden urheilijaksi.


Maekaeraeinen060311manKaisa Mäkäräinen maailmanmestaruuden varmistuttua. Kuva: Manzoni/NordicFocus.Kaisa Mäkäräinen on valittu Urheilutoimittajain liiton äänestyksessä Vuoden urheilijaksi. Valinta tuli selvällä erolla. Mäkäräinen sai 752 pistettä enemmän kuin toiseksi tullut hiihdon maailmanmestari Matti Heikkinen. Jääkiekon MM-kultajoukkue sijoittui äänestyksessä kolmanneksi. Näin kestävyysurheilu miehitti hienosti Vuoden urheilija -äänestyksen kaksi ensimmäistä sijaa.

Kolmen ja puolen tunnin yöunilla Aamu-TV:hen

Aamulla Mäkäräinen oli juhlahumujen ja kolmen ja puolen tunnin yöunien jälkeen Aamu-TV:n haastateltavana tuoreena Vuoden urheilijana.

– Totta kai se häkellyttää edelleen ja tuntuu tosi hienolle. Ehkä tämä on taas vähän samanlainen kuin maailmancupin kokonaisvoitto. Sitä pitää vähän aikaa sulatella itsekseen ja antaa ajan mennä ennen kuin sen todellisuudessa tajuaa, Mäkäräinen kertoi YLE:n Aamu-TV:ssä.

– Samalla tavalla treeneihin mennään aamuisin ja talvi menee kisoja kierrellessä, mutta totta kai sellaista monenlaista pientä ekstraa ja uusia kokemuksia ynnä muuta mitä urheilijan elämään muuta mahtuu, hän pohtii menestyksen tuomaa muutosta elämässään.

Tälle kaudellekin riittää vielä tavoitteita, ja kevään ohjelmaan kuuluvat muun muassa MM-kisat.

– Lähden yksittäisistä kisoista hakemaan ehjiä suorituksia ja nimen omaan sitä onnistunutta suoritusta. Vaikka nyt yksi maailmancup-voitto on tältä talvelta, niin se ei ollut mikään täydellinen suoritus, kertoi Vuoden urheilija Kaisa Mäkäräinen Aamu-TV:ssä.

Hevoskuuri.fi onnittelee!

Lähde: YLE

Kuuntele uusin Livigno2Levi Podcast