Suunto toi markkinoille uuden Suunto 9 -urheilukellon

Suunto on tuonut markkinoille uuden Suunto 9 -urheilukellon.

Suunto on tuonut markkinoille uuden Suunto 9 -urheilukellon.

(Kaupallinen yhteistyö - Amer Sports Suomi) 
Suunto on tuonut markkinoille uuden Suunto 9 -urheilukellon, jonka tärkeimpinä uusina ominaisuuksina ovat jopa 120 tuntia kestävä akku sekä Suunnon kehittämä FusedTrack™-algoritmi, joka parantaa reitti- ja matkaseurannan tarkkuutta yhdistämällä GPS- ja liikeanturitiedot.

Katso video:

Ei huolta akun loppumisesta

Suunto 9:n kolme esimääriteltyä akkutilaa – Suoritus, Kestävyys ja Ultra – antavat tallennusaikaa 25 tunnista jopa 120 tuntiin, kun GPS-seuranta on käytössä. Aloittaessasi tallennuksen saat arvion siitä, kuinka kauan akku vielä kestää nykyistä tilaa käytettäessä. Jos varaus ei riitä, voit vaihtaa milloin tahansa toiseen tilaan.

Suunto 9 antaa liikuntahistoriasi perusteella älykkäitä muistutuksia, jotta varmasti lataat akun täyteen ennen seuraavaa ulkoilukertaa. Jos kello huomaa, että akku on vähissä harjoittelun aikana, se ehdottaa automaattisesti eri akkutilaan vaihtoa.

Suunto Fusedtrack™ seuraa reittiä ja matkaa tarkemmin

Pitkissä ultrajuoksuissa akunkesto saattaa rajoittaa matkan ja reitin tarkkaa tallennusta, koska GPS kuluttaa akkua voimakkaasti. Suunnon ainutlaatuinen FusedTrack™-algoritmi parantaa reitti- ja matkaseurannan tarkkuutta yhdistämällä GPS- ja liikeanturitiedot. Näin akku kestää pitempään, koska GPS:n tehonkulutusta voidaan vähentää heikentämättä tarkkuutta merkittävästi.

Tuhansia testitunteja kovimmissa olosuhteissa

Suunto 9 on suunniteltu ja valmistettu täyttämään ammattiurheilijoiden vaatimukset. Suunnon oma testaustiimi ja urheilijat eri puolilla maailmaa ovat testanneet sen tuhansilla käyttötunneilla äärimmäisen kovissa oloissa – se on kumppani, johon voit luottaa kaikissa seikkailuissa!

Jaa intohimosi Suunto-mobiilisovelluksella

Yhdistä Suunto 9 uuteen Suunto-mobiilisovellukseen, niin voit tallentaa kaikki seikkailusi ja seurata pitkäaikaistrendejä, kuten päivittäistä liikuntaa ja nukkumista. Jaa helposti suurimmat saavutuksesi ja pidä yhteyttä muihin sovellusyhteisön jäseniin.
Älykäs mobiiliyhteys pitää sinut päivittäisten asioiden tasalla kelloon tulevien saapuvien puhelujen hälytysten, viestien ja ilmoitusten avulla. Suunto-mobiilisovellus on saatavilla App Storesta ja Google Playsta.

Tutustu tarkemmin tuotteeseen ja sen ominaisuuksiin Suunnon sivuilla:
www.suunto.com

Premiumsport.fi

ulvang banneri