Omjakon vahvalla suorituksella Endurance Questin voittoon

Omjakon endurancequestwinnersLähes koko kisan ajan johtopaikkaa pitänyt suomalainen Omjakon vei Endurance Questin voiton loppuajalla 74 tuntia 50 minuuttia.

Omjakon endurancequestwinnersOmjakonin onnelliset voittajat voivat ottaa jo hiukan kevyemmin. Kuva: Endurance QuestLähes koko kisan ajan johtopaikkaa pitänyt suomalainen Omjakon vei Endurance Questin voiton loppuajalla 74 tuntia 50 minuuttia. Toisen sijan nappasi Multisport.fi jääden voittajista noin 1 h 10 min.

- Viimeinkin meidän ei tarvitse enää kiirehtiä, vaan voimme vain istua tässä paikallamme ja juhlia voittoa, Tommi Putkuri Omajakonista iloitsi maalissa.

- Rata oli monipuolinen ja vaihteleva, mutta ehdoton suosikkimme oli torstai-illalle osunut pitkä melontaosuus. Suomenlahden saaristo tyynessä säässä ja kauniissa auringonlaskussa oli avian upea. Olemme kaikki kisanneet eripuolilla maailmaa, mutta missään ei ole tullut vastaan yhtä mahtavaa melontaosuutta, Outi Seppä lisäsi.

Kilpailun kolmen kärki oli suomalainen, kun kolmantena maaliin saapui ScandinavianOutdoorstore.com.Neljäs maaliin saapunut tiimi oli venäläinen Redfox, joka saapui kisakeskukseen vähän klo 14 jälkeen.

Omjakonin voittajajoukkueeseen kuuluivat Heikki Hihnala, Tommi Putkuri, Outi Seppä ja Pekka Teivaanmäki. Hopeajoukkue Multisport.fi:ssä taivalta tekivät Janne Mononen, Eero Jäppinen, Ville Niemelä ja Henrika Malmström. ScandinavianOutdoorstore.com joukkueen muodostivat Juha Prittinen, Janne Hietala, Johanna Leino ja Mikko Kolehmainen.

- Nyt kun kisan kärki on selvillä, voidaan jo todeta, että kisa on sujunut hyvin koko viikon. Sekä tiimit että kisaorganisaatio ovat välttyneet suuremmilta ongelmilta, vaikka jouduimmekin muuttamaan lähtöpäivän reittiä kovan tuulen vuoksi. Vahvimmat tiimit sijoittuivat kärkeen kuten pitääkin. Olemme kuulleet kisanaikana ja maalissa paljon kehuja radasta, mikä lämmittää tietenkin sydäntä, radan suunnittelusta vastannut Pete Forsman kommentoi kärkikolmikon selvittyä.

Kärkitiimit ovat päässeet suihkuun, syömään ja lepäämään, mutta suurimmalla osalla joukkueista kisa jatkuu edelleen helteisessä säässä. Maali sulkeutuu lauantaina klo 12, jolloin kaikki joukkueet ovat maalissa. Palkinnot jaetaan lauantai-iltana klo 18 KN-keskuksessa.

Kisa siis jatkuu huomiseen saakka. Kilpailua voi edelleen seurata sekä Facebookissa että gps-seurannan avulla netissä. Selaa myös laajaa kuvagalleriaamme, josta löytyy runsaasti kuvia kisan varrelta, osoitteessa www.endurancequest.com.

- Suomen Multisport Urheilijat ry


Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri