No Limit Adventure kesäkuun alussa Nuuksiossa

multisport190511_introNo Limit Adventure järjestetään tänä vuonna lauantaina 11.6 Nuuksion järviylängöllä Solvalla Swinghillistä käsin. Tarjolla maastopyöräilyä, juoksua, suunnistusta, melontaa ja yllätystehtäviä. Kilpasarjoissa mukana tällä kertaa myös rullaluistelua, jonka voi halutessaan korvata juoksemalla. Kuntosarjankin rata on saatu vaihtelevaksi ja mukavan haastavaksi, mutta kuitenkin riittävän helpoksi myös ensikertalaisille.

multisport190511No Limit Adventuressa muun muassa melontaa.No Limit Adventure järjestetään tänä vuonna lauantaina 11.6 Nuuksion järviylängöllä Solvalla Swinghillistä käsin. Tarjolla maastopyöräilyä, juoksua, suunnistusta, melontaa ja yllätystehtäviä. Kilpasarjoissa mukana tällä kertaa myös rullaluistelua, jonka voi halutessaan korvata juoksemalla. Kuntosarjankin rata on saatu vaihtelevaksi ja mukavan haastavaksi, mutta kuitenkin riittävän helpoksi myös ensikertalaisille.

Reittisuunnittelussa on huomioitu kansallispuiston tuomat rajoitteet, mutta nähtävää ja kokemista riittää yllin kyllin. Vesi elementtinä tulee taatusti tutuksi samoin järviylängön mahtavat korkeuserot. Maastopyöräily painottuu pienille teille ja hetkittäin hieman haasteellisemmille pienille poluille. Ensikertalaisten ei pidä tätä säikähtää, läpi pääse millä tahansa fillarilla ja vähemmälläkin maasto-ajo kokemuksella. Kuntosarjassa suunnistus on todella helppoa, lähinnä vain reittiä hienoihin paikkoihin ohjaavaa. Kilpasarjoihin on mukaan toki ujutettu hieman vaativampaakin pätkää. Laskeutumistakin päästäneen kokeilemaan järjestäjien valjailla ja johdolla. Kilpasarjassa etapit vaihtuvat tiuhaan tahtiin ja koko ajan mukana kulkee ainakin toiset kengät (fillari – juoksu) ja riittävä määrä energiaa ja nestettä. Miesten kilpasarjan rata lähentelee 5.30h kärjen osalta, kuntoilijoiden päästessä noin 3 tunnin uurastuksella.

Lisää kilpailusta, ilmoittautumisesta ja muusta: www.multisport.fi

Kuuntele uusin Latu Podcast

Kuuntele uusin Livigno2Levi Podcast

ulvang banneri