Kesäillan Rogaining Ikaalisissa heinäkuun lopussa

vatussila010611_introIkaalisten Vatulassa järjestetään 23.7. Kesäillan Rogaining mukavissa kangasmaastoissa.vatussila010611Vatulan nopeaa maastoaIkaalisten Vatulassa järjestetään 23.7. Kesäillan Rogaining mukavissa kangasmaastoissa.

Kaksikolmasosaa maastosta on helppokulkuista kangasmaastoa, mutta vaativuutta on haettu viemällä rasteja myös vaativammalle suoalueelle. Kilpailujohtaja Tero Linnainmaa vakuuttaa, että tapahtuma sopii kaikille.

–Maaston ansioista tapahtuma sopii hyvin vasta-alkajille, mutta myös kokeneemmille kiertäjille löytyy haasteita. Tapahtuma sopii hyvin myös hiihtäjille kesäharjoittelun lomaan, kertoo Linnainmaa.

Kangasmaastoissa pärjää hyvin lenkkareilla, mutta muuten järjestäjät suosittelevat nastareita tai nappulakenkiä.

–Lisäksi suosittelemme, että partiot ottavat mukaan neste- ja energiatäydennystä siitäkin huolimatta, että maastossa on muutama järjestäjien juomapiste, ohjeistaa Linnainmaa.

Jämin alueella on järjestetty vastaavia tapahtumia ja ne ovat vetäneet paikalle noin kolme sataa henkeä. Vatulaan uskotaan saapuvan porukkaa saman verran.

–Varmasti Vatulan mukavat maastot ja lämmin kesäilta vetää porukkaa paikalle, uskoo Linnainmaa ja paljastaa, että ensimmäinen ilmoittautunut oli Suomen Suunnistusliiton puheenjohtaja Kirre Palmi.

Tapahtumasta lisää järjestäjien sivuilla: http://www.iknv.fi/fin/kilpailut/kesaillanrogaining

Kuuntele uusin Latu Podcast

Kuuntele uusin Livigno2Levi Podcast

ulvang banneri