Vasaloppetin kesäviikon suosio hurjassa kasvussa

vasaloppet140611_introHevoskuuri uutisoi jokin aika sitten ensi talven Vasaloppetin loppuunmyynnistä. Myös elokuisen Vasaloppetin kesäviikon suosio on hurjassa kasvussa.

vasaloppet140611Taustalla Vasaloppetin maali. Kuva:Hevoskuuri.fiHevoskuuri uutisoi jokin aika sitten ensi talven Vasaloppetin loppuunmyynnistä. Myös elokuisen Vasaloppetin kesäviikon suosio on hurjassa kasvussa.

Kesäviikolle on ilmoittautunut tällä hetkellä jo 10 000 kestävyysurheilun ystävää. Viikon aloittava (13.8.) CykelVasan myytiin loppuun 90 kilometrin kilpailun osalta jo maaliskuussa, mutta 30 kilometrin ja 45 kilometrin kuntosarjoihin pääsee vielä mukaan.

CykelVasan on herättänyt suurta kiinnostusta myös Ruotsin ulkopuolella, sillä 10 prosenttia osallistujista tulee ulkomailta, pääosin Norjasta.

20.8. juostava maastojuoksuviesti Vasastafetten kasvattaa myös suosiotaan. Tähän mennessä jo yli 260 kymmenhenkistä joukkuetta on ilmoittautunut mukaan, mikä tarkoittaa yli 30 prosentin kasvua viime vuoden vastaavaan ajankohtaan.

Katso video viime vuoden Vasastafettenista:

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri