Kesäillan Rogaining keräsi yli sata osallistujaa

rogaining260711_introEnsimmäisen kerran järjestetty Kesäillan Rogaining keräsi tiistai-iltana Ikaalisten Vatulaan mukavasti porukkaa.

rogaining260711osallistujat ennen lähtöä Vatulan hiihtostadiolla. Kuva: Hevoskuuri.fi Ensimmäisen kerran järjestetty Kesäillan Rogaining keräsi tiistai-iltana Ikaalisten Vatulaan mukavasti porukkaa. Paikalla nähtiin muun muassa Suomen suunnistuliiton puheenjohtaja Kirre Palmi, suunnistuksen maailmanmestari Annika Viilo sekä viime talven hiihdon Suomen mestaruuden nuorten sarjoissa voittanut Ristomatti Hakola.

Kilpailussa oli kaksi sarjaa. Kahden tunnin sarjassa kilpailijat saivat hakea niin monta pisteytettyä rastia kuin ennättivät ja myöhästymisestä oli luvassa miinuspisteitä. Kolmen tunnin sarjassa aikaa oli vastaavasti kolme tuntia.

Kahden tunnin sarjassa eniten pisteitä keräsivät Tampereen Pyrinnön Jouni Mähönen ja Mikko Heinämäki. Kolmen tunnin sarjassa puolestaan etevin oli Velimäen säätiö, juoksijoinaan Antti Korkeakangas ja Harri Lehtimäki.

Vatulan avoin ja nopea kangasmaasto keräsi kehuja osallistujilta. Positiivisen palautteen myötä tapahtuma tullaan järjestämään myös ensi vuonna.

- Järjestämme Kesäillan Rogainingin myös ensi vuonna pääosin samoissa maastoissa, mutta kilpailukeskuksen vaihtuessa, kertoi tapahtuman johtaja Tero linnainmaa ja toivotti kaikki kiinnostuneet rohkeasti tervetulleeksi ensi vuonna.

>>Tulokset

Kuuntele uusin Livigno2Levi Podcast

ulvang banneri