Polar uudistaa V800 -harjoitustietokoneen

Polar V800 on saatavilla jatkossa myös punaisena.

Polar V800 on saatavilla jatkossa myös punaisena.

Polar kertoo päivittävänsä Polar V800-harjoitustietokoneen niin sisältä kuin ulkoa. Polar V800 on suunniteltu ammattilaisten ja tavoitteellisesti urheilevien käyttöön. Polar tuo kesällä V800-mallistoon markkinoille kaksi uutta väriä, punaisen sekä täysin mustan.

Seuraavien kuukausien aikana Flow-verkkopalvelussa oleviin reittiominaisuuksiin tulee mahdolliseksi etsiä uusia reittejä perustuen sijaintiin, urheilulajiin ja ajankohtaan. Käyttäjät voivat etsiä myös nimellä toisiaan. Jatkossa käyttäjät voivat tuoda kolmansien osapuolien GPX- tiedostoja muista verkkopalveluista Flow –palveluun ja käyttää niitä V800 –harjoitustietokoneessa. Uusia ominaisuuksia ovat myös GPS-perustainen nousukulman mittaaminen ja uudistettu matalan virrankäytön GPS-tila, joka on erityisen hyvä pitkissä suorituksissa kuten ultrajuoksuissa ja retkeilyssä. Jatkossa on myös mahdollista muokata harjoituksia jälkikäteen Flow-palvelussa, esimerkiksi poistaa kierrosaikoja.

– Koska Polarille on tärkeää, että Polar V800-käyttäjillä on aina huipputuote käytössään, myös olemassa olevat asiakkaat saavat päivitykset käyttöönsä ohjelmistopäivityksinä, kerrotaan Polarin tiedotteessa.

Polar tuo kesällä markkinoille Ironman 70.3 maailmanmestari Javier Gomez Noya mukaan nimetyn Javier Gomez Noya Special Edition -paketin. Triatlonisteille suunnattu paketti sisältää V800-harjoitustietokoneen, sykesensorin, pyöräkiinnikkeen sekä poljinnopeussensorin.

Polar on päivittänyt V800-harjoitustietokonetta jo kevään aikana muun muassa mahdollisuudella analysoida juoksuindeksiä pitkällä aikavälillä, jolloin on mahdollista seurata juoksun taloudellisuutta ja arvioida kisavauhtia perustuen juoksuharjoitteisiin. Lisäksi Polar toi maaliskuussa ohjelmistopäivityksenä V800-malliin askeltiheyden mittauksen suoraan rannelaitteesta.

Polar V800 Javier Gomez Noya Special Edition -paketti kokonaan mustalla rannekkeella on kaupoissa toukokuussa ja punasella rannekkeella heinäkuussa. Paketin suositushinta on 450 euroa ja se on saatavilla lokakuuhun asti.

Polar V800 HR (rannelaite ja sykesensori) musta ja punainen on saatavilla heinäkuussa suositushintaan 450 euroa. Polar V800 (rannelaite) musta ja punainen on saatavilla heinäkuussa suositushintaan 400 euroa.

>>Polar V800 myynnissä Premiumsport.fin verkkokaupassa