Spring Adventure käydään kahden viikon päästä

Spring Adventuressa luvassa myös menlontaa.

Spring Adventuressa luvassa myös menlontaa.

Spring Adventure käydään tänä vuonna Nummi-Pusulan Keräkankareen maastoissa 11.5. Maasto antaa ratamestarille mahdollisuuden hienoihin ja vaativiin reitteihin. Kilpailualueelta löytyy yksi eteläisen Suomen korkeimmista kohdista ja kilpasarjat pääsevätkin taas testaamaan reisilihasten kestävyyttä juoksu- ja pyöräosuuksilla.

 - Reitit on pyritty suunnittelemaan niin, etteivät kilpailijat joudu "ryynäämään" juurikaan puskissa, hakkuilla tai muissa hankalaissa maastonkohdissa. Keräkankareen kankaat antavat mahdollisuuden huikeisiin reitteihin. Kuntosarjan reitti on suunniteltu niin, että "mummonmankelilakin" selviää pyöräilyosuuksista, kertoo kilpailunjohtaja Petri Forsman.

Kilpasarjoissa tullaan alustavien suunnitelmien mukaan melomaan joessakin. Kuntosarjassa taas melonta tapahtuu pääsääntöisesti järvellä rannan tuntumassa. Melontakalustona on kajakkikaksikot.

- Maastosta johtuen muutama rasti tulee tällä kertaa kilpasarjoissa sijaitsemaan ihan oikeissa suunnistuspisteissä, jotka kangasmaastosta johtuen ovat kuitenkin helppoja, paljastaa Forsman

Spring Adventure ja X-Kaato muodostavat tänä vuonna "paras tupla" sarjan. Kaikissa sarjoissa täysin samalla kokoonpanolla kisaavat lasketaan yhteen. Palkintona voittajille on Multisport Gaalaristeily myöhemmin syksyllä.

Ilmoittautuminen normaalihinnalla päättyy maanantaina 29.4. Osallistuminen sisältää melontakaluston. Tällä hetkellä kahden hengen joukkueita on viivalla 86kpl.

Infoa ja ilmoittautuminen: www.multisport.fi