Kestävyysurheilu+ -palvelun tilaus- ja käyttöehdot

Johdanto

Kestävyysurheilu+ on W sportsmedia AB:n tuottama palvelu, jota olet juuri tilaamassa. W Sportsmedia toimii myös palvelun laillisena myyjänä.
W Sportsmedia AB
Bruksgatan 36Z
263 39 Höganäs
Sweden
VAT: SE556961278001

Nämä ehdot koskevat W Sportsmedia AB:n tuottaman Kestävyysurheilu+ -palvelun tilaamista ja palvelun käyttöä.

Laajemmat tiedot erilaisista tilausvaihtoehdoistamme ja muista palveluistamme löytyvät sivuiltamme.

Näitä ehtoja saattaa olla tarpeen päivittää. Suurten muutosten yhteydessä ilmoitamme sinulle suoraan päivityksestä sähköpostilla sähköpostiosoitteeseen, jonka annoit rekisteröityessäsi.

Pyydämme, että luet ehdot kokonaan.

Tilaus

W Sportsmedia AB:n digitaalisten palvelujen tilaaminen on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön.

Hevoskuuri.fi sallii samassa perheessä, samassa taloudessa ja samassa osoitteessa asuvien käyttää palvelua samoilla kirjautumistiedoilla. Esimerkiksi muulla asuvat opiskelijat eivät kuulu tilaukseen.

Liittymän oikeudellinen omistaja on henkilö, joka tilauksen on tehnyt Käyttäjätunnusta ja salasanaa ei saa jakaa kenellekään muulle kuin tilaajan oman kotitalouden jäsenille hänen kotipaikkansa osoitteessa.

Jos jaat käyttäjätunnuksen ja / tai salasanan muiden kanssa tai muuten väärinkäytät W Sportsmedia AB:n palveluita, meillä on oikeus sulkea tilaajan pääsy palveluun välittömästi. Tällöin tilaaja menettää käyttöoikeudet sekä aikaisemmin ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin sekä tuleviin ostoihin.

Kirjautuminen

Kirjautuminen palveluun on aktiivinen rajoitetun ajan. Kun kirjaudut sisään, tieto siitä, kuka kirjautuu sisään ja mistä, tallennetaan.

Lokeja käytetään havaitsemaan tilauksen väärinkäyttö. Jos väärinkäytös havaitaan, digitaalinen pääsy kaikkiin W Sportsmedia AB:n ylläpitämiin verkkosivuihin saatetaan estää.

Maksu ja hinnat

Kaikki Kestävyysurheilu+ -palvelun tilaushinnat perustuvat tilaajien ennakkomaksuun.

Voit tehdä tilaussopimuksen eri tilausaikoja varten. Nykyiset vaihtoehdot ja hinnat ovat verkkosivuillamme. Kaikki tilaukset ovat voimassa sovitun ajan.

Käyttäjätunnus ja salasana muodostetaan tilauksen yhteydessä.

Heti kun olemme vahvistaneet maksukorttisi, tilauksesi on aktiivinen ja sinulla on pääsy Kestävyysurheilu+ -palvelun sisältöihin.

W Sportsmedia AB:llä on oikeus muuttaa hintoja ja ehtoja sekä muuttaa tilauksen sisältöä ja toimintoja. Palvelun sisältö vaihtelee, ja tilauksen yhteydessä käytettävissä oleva sisältö ja toiminnot eivät välttämättä ole saatavilla myöhemmin.

Hintamuutokset ja tuotemuutokset ilmoitetaan verkkosivuillamme viimeistään 14 päivää ennen toteutusta. Uudet hinnat koskevat myös tilauksia, jotka on merkitty ennen hinnanmuutosta ja jotka maksetaan ennakkoon edellisen hinnan mukaan.

Jos käytät edelleen tilausta ja Kestävyysurheilu+ -palvelua muutoksen tultua voimaan, oletetaan sinun hyväksyneen muutoksen. Muutokset, jotka eivät vaikuta sinuun, sekä hintojen vuotuiset indeksikorotukset, voivat ilmetä ilman ennakkoilmoitusta ja ilman oikeutta irtisanomiseen.

Palvelusta peritään Ruotsien lakien mukaista digitaalisisten verkkolehtien ja -palveluiden kuuden (6) prosentin arvonlisäveroa. Esittämämme hinnat sisältävät arvonlisäveron. 

Tekniset vaatimukset

Käytettävän laitteiston, ohjelmiston ja Internet-yhteyden on täytettävä tietyt vähimmäisvaatimukset. Jos et yleensä täytä nykyisiä Internetin käyttöä koskevia suosituksia, saattaa palveluiden tekninen laatu olla alennettu. Tämä ei oikeuta hinnanalennukseen tai korvaukseen.

W Sportsmedia AB voi rajoittaa digitaalisten palvelujen samanaikaista pääsyä tiettyyn määrään

Kesto ja päättyminen

Tilaus uusitaan automaattisesti niin kauan, kunnes toisin valitset. Voit peruuttaa automaaatisen uusimisen "Omat tiedot" -sivulta. Käyttöoikeus palveluun säilyy voimassa alkuperäiseen päättymispäivään asti.

Peruuttamisoikeus

Sinulla on lakisääteinen 14 päivän ehdoton peruuttamisoikeus tilaukseen.

Määräaika lasketaan palvelun tilaushetkestä.

Peruuttamisoikeutta ei kuitenkaan sovelleta palveluihin, joissa olet nimenomaisesti hyväksynyt, että palvelu alkaa ennen 14 päivän määräajan päättymistä ja että olet myöntänyt peruuttamisoikeuden.

Jos peruuttamisoikeutta käytetään, tulee asiasta lähettää sähköposti osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy