Hyvä, paha suola

Myös urheilija tarvitsee suolaa ja kultainen keskitie toimii myös suolan nauttimisessa. Kuva: Kestävyysurheilu.fi

Myös urheilija tarvitsee suolaa ja kultainen keskitie toimii myös suolan nauttimisessa. Kuva: Kestävyysurheilu.fi

Viime vuosina suolansaanti on herättänyt runsaasti keskustelua. Toiset ovat sitä mieltä, ettei suolaa tarvitsisi lisätä ruokaan lainkaan, kun taas toiset vannovat puhdistamattoman merisuolan nimiin. Mikä sitten on totta ja mikä ei, entä tarvitseeko kestävyysurheilija suolaa enemmän kuin toimistotyöläinen?

Kestavyysurheiluplus

Tämä artikkeli on vain tilaajille.

Tilaa Kestävyysurheilu+ ja kaikki sisällöt ovat käytössäsi!

Tilaa Kestävyysurheilu+

Jos olet jo tilaaja, kirjaudu alla.

Kirjaudu sisään lukeaksesi artikkelin.

ulvang banneri