Paavo Paajanen polki kilpailukautensa alkuun Belgiassa

Belgialaisessa Geox Fuji Test Team –joukkueessa toista kauttaan ajava Paavo Paajanen aloitti kilpailukautensa edellisvuoden tapaan 150 kilometrin Brussel - Opwijk kilpailulla. Opwijk, Belgia

Belgialaisessa Geox Fuji Test Team –joukkueessa toista kauttaan ajava Paavo Paajanen aloitti kilpailukautensa edellisvuoden tapaan 150 kilometrin Brussel - Opwijk kilpailulla. Alkukauteen vahvasti panostava Paavo Paajanen on kärsinyt kuuden viikon Espanjan ajoleirillä ilmenneistä polvivaivoista. Hän joutui pitämään viikon harjoittelutauon, mutta nyt polvihuolet ovat ainakin tällä haavaa jääneet taakse.

- Polven tilanne oli arvoitus. Se on ollut harjoituksissa jo parempi kuin muutama viikko sitten, mutta kilpailu oli taas uusi tilanne. Polvi kesti, joten se oli iloinen asia. Lähdin tähän kilpailuun sijoitustavoittein, mutta ne sulivat lopussa. Karkuun oli päässyt viiden ajajan ryhmä ja minä olin viisi kilometriä ennen seuraavassa ryhmässä 10 sekunnin päässä kärkiryhmästä. Valitettavasti takaa tullut pääjoukko ajoi meidät kiinni ja viisi karkulaista ehti maaliin ennen muita. Kilpailu oli normaali kauden tämän vaiheen kilpailu. Ajo oli erittäin hermostunutta, kertoi Paavo Paajanen.

Tulokset

Brussel - Opwijk, Belgia (1.12) 150 km

1 Dries Beatse (Hollanti) Omega Pharma Lotto
2 Niels Nachtergaele (Belgia) EFC Quick Step
3 Pieter Cordeel (Belgia) Bianchi Lotto Nh
4 Kenneth Bultynck (Belgia) EFC Quick Step
5 Dries Depoorter (Belgia) Ovyta Eyssen Acrog
6 Thillog Aurelien (Belgia) Eseg Doua
42 Paavo Paajanen (Suomi) Geox Fuji Test Team

-TWD-Länken, Esko Lummelampi

ulvang banneri