Paavo Paajanen pääjoukossa maaliin Belgian mukulakivillä

 Paavo Paajasen tavoite hyvästä sijoituksesta jäi pienestä kiinni, kun hän ajoi kauden toisen kisansa Belgian Harelbekessa.

Harelbeke, Belgia

Paavo Paajasen tavoite hyvästä sijoituksesta jäi pienestä kiinni, kun hän ajoi kauden toisen kisansa Belgian Harelbekessa. 151 kilometrin kilpailu kapeilla mukulakiviteillä oli kerännyt 190 menestysnälkäistä pyöräilijää. Reittiä maustoivat jopa 20 %:n terävät nousut. Kovassa kisassa Paajasen piti tunnustaa, että hän ei päässyt ratkaisevaan irtiottoon ja joutui ajamaan maaliin pääjoukossa, joka tuli maaliin hieman yli puoli minuuttia voittajan, belgialaisen Frédéric Amorisonin jälkeen.

-Kisa muistutti enemmän sotaa kuin normaalia kisaa. Minun lisäksi jokainen muukin pyrki kapealla tiellä kärkeen juuri ennen ensimmäistä jyrkkää mukulakivinousua. Minä en sinne päässyt ja jouduin toteamaan, että irtiottoporukka meni. Ja se meni maaliin asti. Pääjoukko ei saanut irtiottoa kiinni, vaikka vauhti oli tasaisilla erittäin kovaa. Omat jalat olisivat kyllä olleet sellaisessa kunnossa, että olisi ollut mahdollisuutta nousuissa tehdä enemmänkin, kuin mihin tänään oli mahdollisuutta, kertoi Paavo Paajanen.

Tulokset:

Vlaamse Pijl 151 km (1.2) Harelbeke, Belgia

1 Frédéric Amorison (Belgia) Landbouwkrediet 3.38.05
2 Pieter Serry (Belgia) Topsport Vlaanderen + 0.02
3 Sean de Bie (Belgia) Ovyta-Eijssen-Acrog CT + 0.20
4 Olivier Pardini (Belgia) Wallonie Bruxelles – CA s.a
5 Zico Waeytens (Belgia) Omega Pharma-Lotto-Davo s.a.
6 Eliot Lietaer (Belgia) Quick.Step Cycling Team s.a.
7 Jonas van Genechten (Belgia) Wallonie Bruxelles - CA + 0.38
---
66 Paavo Paajanen (Suomi) Geox Fuji Test Team s.a.

ulvang banneri