Kilpailu: Voita VIP -paketti kahdelle Chasing Cancellara -tapahtumaan ja tapaa legenda!

Voita VIP-paketti Chasing Cancellara tapahtumaan! Kuva: Trek / Watson

Voita VIP-paketti Chasing Cancellara tapahtumaan! Kuva: Trek / Watson

(Kaupallinen yhteistyö - Trek)
Olympiavoittaja, nelinkertainen aika-ajon maailmanmestari ja kolminkertainen Paris-Roubaixin voittaja Fabian Cancellara on "eläkkeelle jäätyään" kehittänyt sarjan maantiepyöräilytapahtumia aloittelijoista puoliammattilaisille. Kisa antaa mahdollisuuden mitata vauhtiaan Fabian Cancellaraa vastaan ja jopa voittaa hänet!

Lue lisää tapahtumasta täältä: https://www.chasingcancellara.com/

Haluatko sinä legendan kanssa porukkalenkille? Entä tavata ja kätellä, ehkä vaihtaa muutaman sanan? Nimmarikin voisi olla kiva saada? Niin ja illallinen yhdessä samaisen legendan ja muiden onnekkaiden kanssa? Hotelliyö Kööpenhaminassa? Ja miltä kuulostaa osallistuminen Chasing Cancellara -kisaan Farumissa, Kööpenhaminassa?

Kaikki tämä kuuluu Super VIP -pakettiin, jonka joku onnekas voittaa itselleen ja parhaalle pyöräilykaverilleen! Ja luonnollisesti lennot Helsinki–Kööpenhamina kuuluvat mukaan pakettiin.

Super VIP -paketti 1.-2.9.2018

  • Lauantai 1.9.2018, ainoastaan VIP vieraille (noin 40 henkilöä)
  • Porukkalenkki Fabianin kanssa
  • Meet&Greet -tilaisuus Fabianin kanssa
  • Illallinen Fabianin kanssa
  • Hotelliyöpyminen
  • Starttipaikat Chasing Cancellara -kisaan (joka Farumissa on joukkuekisa)

Fabian Cancellara lopetti ammattilaisuransa 2016 Olympiavoittoon. Sitä ennen hän on tehnyt pitkän uran voittojen, onnettomuuksien, pettymysten ja suurten saavutusten parissa. Ensimmäisistä vuosistaan viimeiseen ammattilaisvuoteensa Cancellara on yksi tasaisimman huippu-uran ammattilaispyöräilyn parissa tehneistä urheilijoista.

86 voittoa ammattilaisena, 17 vuotta ammattilaiskilpailuja, neljä aika-ajon maailmanmestaruutta, kolme Paris-Roubaix-voittoa (niistä ansaitut kolme mukulakiveä hän on asentanut saunaansa)

Lue lisää Cancellarasta: http://www.fabiancancellara.com/en/

Fabian Cancellara muiden Trekin ammattilaisten tavoin tiiviissä yhteistyössä Trekin tuotekehitysosaston kanssa ja on ollut ratkaisevassa roolissa mm. Trek Domane -maantiepyörän luomistyössä. Trekin tutkimus- ja kehitysosastolle on annettu poikkeuksellisen paljon resursseja, jolloin voidaan varmistaa, että kaikki pyörät kalleimmasta käsintehdystä hiilikuitukilpurista edullisempaan alumiiniseen maantiepyörään ovat huolella suunniteltuja ja luokkansa parhaita.

Tutustu Trekin maantiepyörävalikoimaan: https://goo.gl/ssYQjr
Osallistu kisaan täältä!

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri