Grail FI 550x90px

Kilpapyöräilijälupaus Antti-Jussi Juntunen Turun Urheiluliiton paitaan

Antti-Jussi Juntunen maantiepyöräilyn EM-kisoissa Tsekissä. Kuva: Pasi Juntunen

Antti-Jussi Juntunen maantiepyöräilyn EM-kisoissa Tsekissä. Kuva: Pasi Juntunen

Tämän vuoden U23-luokan SM hopeamitalisti ja Suomea ikäluokan EM-kilpailuissa edustanut Antti-Jussi Juntunen (19) siirtyy kaudesta 2019 alkaen Turun Urheiluliiton sopimusjoukkueen riveihin.

Ranskalaisessa Team Remy Meder Hagenau -tiimissä kaudella 2018 ajanut Juntunen on nuoresta iästään huolimatta kokenut ja monipuolinen pyöräilijä. Juntunen on ajanut hyvää kansainvälistä kilpailuohjelmaa kolmen vuoden ajan ja ollut muun muassa mukana Kansainvälisen Pyöräilyunionin UCI:n kehitysjoukkueessa kaudella 2017.

– Antti-Jussi on profiililtaan juuri sellainen nuori ajaja, joita haluamme nähdä Turun Urheiluliiton paidassa jatkossa. Voittajatyypin ajajana hänelle sopii aktiivinen ja yritteliäs ajaminen, johon kannustamme ajajiamme. Hän on myös esimerkillinen esikuvaurheilija nuorille polkijoillemme ja odotamme innoissamme mahdollisuuksia tukea Antti-Jussia eteenpäin urallaan. kommentoi Turun Urheiluliiton joukkueenjohtaja Mika Simola tiedotteessa.

– Liityn Turun Urheiluliittoon, koska haluan olla osana vahvaa ja perinteikästä joukkuetta Suomen kansallisissa kisoissa, kertoo Antti-Jussi Juntunen, joka ajaa vielä syksyn aikana muutamia cyclocrosskilpailuja ennen valmistautumisen aloittamista kilpailukauteen 2019.

Turun Urheiluliitto ry on vuonna 1901 perustettu urheiluseura. Kymmenen lajin yleisseuran jäsenmäärä on noin 5000. Turun Urheiluliiton pyöräilijät ovat vuosien aikana edustaneet Suomea lukuisissa arvokilpailuissa ja saavuttaneet kunnioitettavasti PM- ja SM-menestystä. Pyöräilyjaosto järjestää vuosittain lukuisia kilpailuja ja tapahtumia, kuten TS-kortteliajot, Simo Klimscheffskij’n muistoajot ja Turku Touring Pyöräilyn. Seuratoiminta perustuu kymmenien vapaaehtoisten henkilöiden työpanokseen.

Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri