Grail FI 550x90px

Kilpapyöräilijä Jesse Uusiperhe palaa Turun Urheiluliiton paitaan

Kuva: Turun Urheiluliiton kuva-arkisto/Mikael Paulinow

Kuva: Turun Urheiluliiton kuva-arkisto/Mikael Paulinow

Alle 23-vuotiaiden maajoukkuepyöräilijä Jesse Uusiperhe, 20 , siirtyy kaudesta 2019 alkaen Turun Urheiluliiton sopimusjoukkueen riveihin.

Kaksi vuotta Gamlakarleby IF:n riveissä ajanut monipuolinen Uusiperhe hakee Turun Urheiluliiton paidassa uutta nostetta pyöräilyuralleen. Uusiperhe on ajanut kahden viime vuoden aikana maajoukkueen mukana lukuisia kisoja, edustaen Suomea muun muassa vuoden 2017 U23 -luokan EM-maantiellä.

– Kahden hienon Kokkolassa vietetyn vuoden jälkeen oli aika palata takaisin kotiin Turun Urheiluliittoon. Haluan nostaa itseni uudelle tasolle ja näen sen olevan tällä hetkellä parhaiten mahdollista Turun Urheiluliitossa, joka on kasvattajaseurani. Ensi vuonna meillä on hyvä ajajaryhmä, laadukas kilpailuohjelma
sekä ammattitaitoinen ja kokenut taustaporukka, kuvailee Uusiperhe seurasiirtonsa taustoja uuden seuransa tiedotteessa.

UusiperheJesse2TurunUrheiluliitonkuvaarkistoMikaelPaulinowKuva: Turun Urheiluliiton kuva-arkisto/Mikael Paulinow

Samalla Uusiperheen valmennuskuviot muuttuvat, kun hän aloittaa yhteistyön Mika Simolan kanssa.

– Meillä on selvät yhteiset visiot, miten hommaa voitaisiin viedä eteenpäin ja yhteistyömme on lähtenyt mallikkaasti liikkeelle. Näiden muutosten myötä haluan kiittää entistä valmentajaani Tommi Martikaista viimeisistä kolmesta vuodesta, joiden aikana Tommi on kasvattanut kuntoani, valmennustietämystäni sekä minua ihmisenä valtavan paljon, Uusiperhe toteaa.

Turun Urheiluliitto ry on vuonna 1901 perustettu urheiluseura. Kymmenen lajin yleisseuran jäsenmäärä on noin 5000. Turun Urheiluliiton pyöräilijät ovat vuosien aikana edustaneet Suomea lukuisissa arvokilpailuissa ja saavuttaneet kunnioitettavasti PM-ja SM-menestystä. Pyöräilyjaosto järjestää vuosittain lukuisia kilpailuja ja tapahtumia, kuten TS-kortteliajot, Simo Klimscheffskij’n muistoajot ja Turku Touring Pyöräilyn. Seuratoiminta perustuu kymmenien vapaaehtoisten henkilöiden työpanokseen.

Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri