Grail FI 550x90px

Lotta Lepistö voittoon Australiassa

Kuva: Velofocus

Kuva: Velofocus

Trek-Segafredo talliin siirtynyt Lotta Lepistö pääsi sairastelujen jälkeen aloittamaan kilpailukautensa Australiassa. Maailmanmestari Cadel Evansin nimeä kantavassa kilpailussa ajetaan neljä starttia ja tämä kerää maailman huippuja sekä miesten, että naisten lähtöihin.

Kilpailurupeaman aloituksena oli pisteajo. Korttelimaisella ajettavassa lähdössä ratkaisevat pisteet. Runsaan kuudenkymmenen kilometrin lähdössä oli viisi kiriä joiden pistesaalis laskettiin lopputuloksissa yhteen. Lepistö keräsi pisteitä jokaisessa kirissä ja voitti kilpailun kahdella pisteellä, ennen Cloe Hoskinsia (ALE CIPOLLINI).

Lepistö oli todella iloinen kilpailun jälkeen. Kilpailut pääsivät nyt käyntiin ja tulos oli loistava. Hän myös viihtyy hyvin uudessa tallissaan.

- Sairastelut ovat nyt ainakin tällä kertaa ohi ja ajo tuntui tosi hyvältä. Tiimikaverit ovat todella vahvoja ja voitimme myös joukkueiden välisen pistekilpailun. Nykyisessä tallissa on muutenkin todella hieno fiilis ja kaikki toimii. Ei tarvitse miettiä muuta kuin ajamista.

Tulokset

Grail FI 550x350px

Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri