Suomen maantiepyöräilyjoukkueet esittelyssä: GIF-Chebici Team 2019

Kuva: GIF-Chebici Team

Kuva: GIF-Chebici Team

Kestävyysurheilu.fi esittelee torstaina GIF-Chebici Teamin.

Kaudella 2019 tiimissä polkevat:

Jani Huovinen
Linus Jern (U23)
Hiski Kanerva
Veli-Matti Koistinen (U23)
Andre Kurten
Vlad Makogon
Arttu Malviniemi
Matti Manninen
Tommi Martikainen
Timo Pikkarainen
Jaakko Sillankorva (U23)

Joukkueenjohtaja Mikko Tuukkanen kertoo talviharjoittelun sujuneen hyvin. Leirejä on pidetty kaksi kertaa Suomessa ja huhtikuussa virettä on haettu Viron Otepäässä. Kotimaan leirien testit ovat antaneet signaaleja harjoittelun onnistumisesta.

Täksi kaudeksi joukkue on vahvistunut nuorilla miehillä Linus Jernillä ja Jaakko Sillankorvalla sekä Hiski Kanervalla. Sillankorva on hallitseva 18-vuotiaiden suomenmestari maantieajosta ja aika-ajosta.

Tuukkasen mukaan vuoden 2019 GIF-Chebici Team on yhdistelmä kokemusta kolmen ammatikseen ajaneen kuskin (Kanerva, Manninen, Martikainen) myötä sekä toisaalta nuorta intoa.

- Joukkueessa on laajuutta ja ominaisuuksia voittaa kisoja, etenivät ne melkein millä käsikirjoituksella tahansa. Riveistämme löytyy tempomiehiä ja ”irtiottojen erikoismiehiä”, mutta myös viime vuosien Suomen kovin kirimies sekä paljon taktista osaamista, Tuukkanen kuvailee.

Joukkueen tärkeimmät kisat tulevalla kaudella on maantiepyöräilyn SM-kilpailu sekä kotimaan perinteiset kilpailut TS Kortteliajojen, Rosendahl GP:n ja Porvoon ajojen johdolla.

Katso Porvoon Akilleksen esittely tästä.

ulvang banneri