Sundstedtin Lontoo -tavoite lähestymässä, lisää pisteitä Keski-Amerikan viimeisestä kilpailusta

sundstedt pia 30062011b introPia Sundstedtin tavoite Lontoon olympiakisoista on toteutumassa, sillä hän otti vielä 16 ranking pistettä viimeisestä El Salvadorin kilpailusta.

sundstedt pia 30062011bPia Sundstedt. Kuva: Clas-Olav Slotte Pia Sundstedtin tavoite Lontoon olympiakisoista on toteutumassa, sillä hän otti vielä 16 ranking pistettä viimeisestä El Salvadorin kilpailusta. Viimeisenä kilpailuna ajettiin yhden päivän, 100 kilometrin mittainen GP Grand Saint Bernarnd  Siinä Sundstedt sijoittui kuudenneksi. Kilpailun voitti järjestäjämaan Evelyn Garcia, joka ajoi soolovoiton. Toiseksi sijoittunut kuubalainen Arlenis Sierra hävisi hänelle puoli minuuttia. Sundstedt jäi voittajalle 32 sekuntia.

-Kun kisat täällä loppuvat, pyörä alkaa kulkea mukavasti. Kisakilometrit tuovat vauhtia ja jalat olivat tänään hyvässä kunnossa. Jäin ylämäessä hieman, mutta taistelin itseni takaisin kärkeen. Alamäen sanottiin olevan vaikea, mutta luotin laskutaitooni. Kun meitä oli mäen päällä vielä 12 ajajan ryhmä, niin mäen alla meitä oli enää puolet jäljellä. Siitä maaliin oli yhtä tykitystä ja Garcia pääsi karkuun. Vaikka tuntui pahalta, pystyin vielä lopussa osallistumaan kiriin, kertoi Pia Sundstedt.

-Viikko täällä on ollut antoisa ja nyt minulla on kasassa 74 ranking -pistettä. Matka ja satsaus kannatti. Nyt on edessä matka Eurooppaan, sitten lepoa ja sen jälkeen alkaa valmistautuminen Lontooseen. Siellä yritän olla elämäni kunnossa, jatkoi Pia Sundstedt.

TULOKSET

GRAND PRIX GRAND SAINT BERNARND 100 KM, EL SALVADOR

1. Evelyn Garcia (El Salvador) 3.00.34 
2. Arlenis Sierra (Kuuba) + 0.30
3. Alena Amialiusik (Valko-Venäjä) s.a. 
4. Tatiana Gurdezo (Italia) + 0.31 
5. Fernanda Da Silva (Brasila) + 0.32  
6. Pia Sundstedt (Suomi) s.a.
7. Olena Sarcha (Ukraina) s.a.
8. Rossella Ratto (Italia) + 0.40 
9. Naomi Cantele (Italia) + 1.01 
10. Diana Peñuela (Kolumbia) + 1.14 

-Esko Lummelampi

Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri