Cyclocrossin Suomen mestari 2019 siirtyy uuteen yhden miehen tiimiin

Kuva: Orbea Factory Team Finland

Kuva: Orbea Factory Team Finland

Antti Kuitto edustaa ensi kaudella uutta tallia.

Cyclocrossin 2019 Suomen mestari, aktiivisesti myös maastossa ja maantiellä kilpaileva ja menneen vuosikymmenen ajan Team EVOC:ia edustanut Antti Kuitto siirtyy Orbea Factory Team Finlandin väreihin. Uusi tiimi on poikkeuksellisesti rakennettu vain yhden kuskin ympärille, ollen poikkeus suomalaisen pyöräilyn kisakentillä.

Kuiton mukaan päätös oli pidemmän ajan pohdiskelun tulos ja asia toteutui, kun pyörävalmistaja ja sitä maahantuova Huntteri Oy tekivät Kuiton kanssa sopimuksen.

- Yhteistyösopimuksemme on minulle merkittävä askel eteenpäin urallani pyöräilyn parissa ja uskon yhteistyön olevan hedelmällistä molemmin puolin. Pääsen nyt toteuttamaan itseäni täysin oman näkemykseni mukaan urheilullisesti ja yhteistyökumppaneille luotavan lisäarvon osalta. Tiimin filosofia ei painotu pelkästään kisojen tuloksiin, vaan jopa tärkeämpää on lajin promootio uusille harrastajille valmennuksien ja muiden tapahtumien kautta ja hyvien fiilisten tuottaminen some-sisällön myötä, Kuitto kertoo tiedotteessa.

Oman kilpailupanostuksensa ohella Kuitto on omalla panoksellaan mukana virallisen liiton alaisen emoseuran Hyvinkään Pyöräilijöiden junioritoiminnassa.

Ensi kaudella Kuiton ohjelmassa on maasto, maantie-, aika-ajo ja cyclocrosskilpailuja. Tarkkoja tulostavoitteita ei ole asetettu.

- Luotan omaan mottooni: ”Pidä hauskaa”, joka on toistaiseksi tuonut mukanaan itselleni riittäviä tuloksia ja ennen kaikkea pitänyt kaiken tekemisen hauskana ja itseään ruokkivana.

ulvang banneri