Trekiltä markkinoille huippu-uutuus

TK12 Domane 8 mrViikkojen spekulaatioiden ja jännityksen jälkeen Trek on vihdoin esitellyt odotetun uutuuden, vuoden 2013 Domane-pyörän.


TK12 Domane 8 mrTrek Domane.Viikkojen spekulaatioiden ja jännityksen jälkeen Trek on vihdoin esitellyt odotetun uutuuden, vuoden 2013 Domane-pyörän. Domane on täysin uudentyyppinen kisapyörä, jonka ominaisuudet sisältävät ainutlaatuisia uusia teknologisia innovaatioita. Pyörä on kehitetty erityisesti Radio Shack Nissan Trekille kevätklassikoihin yhteistyössä muun muassa Fabian Cancellaran kanssa, joka voitti 2012 Strade Bianchen uudella Domane-pyörällä sen kisadebyytissä. Domane on erityisesti kehitetty lisäämään pyöräilijän mukavuutta, vakaata käsiteltävyyttä ja tehokasta voimansiirtoa pitkiin kisapäiviin epätasaisella alustalla.

Domane pyrkii tarjoamaan korkeatasoista kilpailusuorituskykyä panostaen samalla kun ajajan mukavuuteen ja voimansiirtoon tiehen. Uusi IsoSpeed-tekniikka, joka eristää satulamaston yläputkesta, on tämän takana. Trekin mukaan tämä eristävä tekniikka kaksinkertaistaa pystyjouston lähimpään kilpailijaan verrattuna, vähentämättä ajajan tehoa.

Tämä myötäilevyys pystysuuntaan lisää myös takakiekon pitoa epätasaisella alustalla, varmistaen että jokainen polkaisu lisää vauhtia pyörän pompottamisen sijaan. Domanen Power Transfer Construction -rakenne alaputkessa tekee keskiön jopa jäykemmäksi kuin yhdeksän kertaisessa Tour de France voittajassa Madonessa, Domanen tallikaverissa.

Trek tarjoaa Domaneen elinikäisen runkotakuun.

Pyöriä on tilattavissa Trekin Project One -ohjelman puitteissa valtuutetuilta Project One -jälleenmyyjiltä.

>>Katso video
>>Lue lisää Bike Radarin juttu pyörästä

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri