Tahko MTB Riding Day kannustaa pyöräilemään

Tahko MTB Riding Day kannustaa pyöräilemään. Kuva: Tahko MTB

Tahko MTB Riding Day kannustaa pyöräilemään. Kuva: Tahko MTB

Suomen suurin pyöräilytapahtuma Tahko MTB on monen maastopyöräilijän perinteinen lomakauden avaustapahtuma. Juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna poljettava tapahtuma on kerännyt Tahkolle 2500 pyöräilyn ystävää. Koronaviruksen takia tämän vuoden tapahtuma on siirretty vuodella eteenpäin kesään 2021. Tämän kesän tapahtuman tilalla Tahko MTB:n tuottajat järjestävät Tahko MTB Riding Dayn lauantaina 27.6.2020.

– Pyöräily on ollut yksi tämän kevään suosituimmista lajeista, kun rajoitusten takia monet muut liikuntamuodot ovat olleet kiellossa. Tahko MTB -tiimin tavoitteena on inspiroida ihmisiä pyöräilemään. Kun päätös tämän vuoden tapahtuman perumisesta tehtiin, päätettiin samalla järjestää pyöräilyn teemapäivä Tahko MTB:n hengessä. Näin saadaan aktivoitua ihmisiä osallistumaan yhteiseen tapahtumaan eri puolilta Suomea ja maailmaa, kertoo Tahko MTB:n tapahtumapäällikkö Hannu Airila.

Tahko MTB Riding Dayn tavoitteena on kannustaa mahdollisimman moni pyöräilemään lauantain 27.6. aikana omilla suosikkireiteillään. Maksuttoman ilmoittautumisen tapahtumaan voi tehdä Tahko MTB:n sivuilla ennakkoon, ja suorituksen jälkeen oma osallistuminen rekisteröidään tulospalveluun. Osallistumisen yhteyteen voi laittaa linkin oman suorituksen GPS-jälkeen esimerkiksi Stravaan.

– Odotan innolla, minkälaisia suorituksia ja yhteislenkkejä tapahtumapäivänä tehdään. Kiinnitän huomiota ainakin siihen, ketkä ovat tapahtuman nuorin ja vanhin osallistuja, mikä on pisin suoritus, joka rekisteröidään ja kuinka monesta maasta suorituksia tulee. Kannustan seuroja, yhteisöjä ja yksityisiä ihmisiä järjestämään yhteislenkkejä, joilla pääsee esittelemään omia suosikkireittejään muille. Näin saadaan levitettyä hienojen pyöräilypaikkojen ilosanomaa muillekin harrastajille, Airila kertoo.

Päivän huipentaa Tahkon huipulla kuvattava livestream-lähetys, jossa käydään läpi päivän suorituksia, arvotaan palkintoja osallistuneiden kesken ja haastatellaan studiovieraita.

– Tahko MTB:n kävijöille tapahtumapaita on ollut tärkeä osa elämystä. Jotta paitaperinne ei katkea, olemme tehneet vuodelle 2020 oman Tahko MTB Riding Day -paidan muistoksi kesästä 2020. Ne, jotka haluavat pukea tämän Riding Day -paidan ylleen lauantaina 27.6., on syytä muistaa tilata paita tämän viikon sunnuntaihin 14.6. mennessä. Paidat toimitetaan ennakkotilaajille juhannuksen jälkeen siten, että ne saa varmasti käyttöön tapahtumapäivään mennessä.

Tahko MTB Riding Day -paidan ennakkotilaus 14.6.2020 asti
https://www.premiumsport.fi/tahkomtb2020/

Tahko MTB Riding Day -ilmoittautuminen
www.tahkomtb.fi

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri