Breakaway FI 550x90px Cycling and other

Tavoitteena Jämi84

projektiryhma12Hevoskuuri seuraa tulevina viikkoina rockyhtye Lovexin Theonin ja High Peak Finland Oy:n toimitusjohtajan Jukka Lylykorven valmistautumista Jämi84 – MTB:hen.

projektiryhma12Projektiryhma 2012 valmiina haasteeseen. Kuva: Hevoskuuri.fiHevoskuuri seuraa tulevina viikkoina rockyhtye Lovexin Theonin ja High Peak Finland Oy:n toimitusjohtajan Jukka Lylykorven valmistautumista Jämi84 – MTB:hen.

jami84 projektiryhma logo200Seuranta toteutetaan yhteistyössä Hevoskuurin, maastomaajoukkueen ja Jämi84 – MTB:n kanssa. Elokuun neljäs päivä poljettava Jämi84 hamuaa koko kansan maastopyöräilytapahtumaksi, jossa osallistumiskynnys on matala, vaikka maastopyöräilystä ei olisikaan aiempaa kokemusta.

Seuraavassa esittelyssä Jäm84 projektiryhmä 2012.

Rocktähti Torsti "Theon" Mäkinen

theon12Torsti "Theon" MäkinenTorsti Mäkinen, taiteilijanimeltään Theon on tullut tunnetuksi Lovex-yhtyeen laulujana. Lovex on tunnettu isoista radiohiteistä ja peräti viisi yhtyeen singleä (Guardian Anglel, Bleeding, Remorse, Die A Little More ja Anyone Anymore) ovat nousseet Suomen virallisen singlelistan top kolmoseen. Lovexin ensimmäinen singlelohkaisu Guardian Angel nousi suoraan sinkkulistan ykköseksi. Lovexin ensimmäinen albumi Divine Insanity Albumi julkaistiin vuonna 2007 Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä ja Japanissa ja yhtye on tehnyt useita Euroopan kiertueita ja käynyt kaksi kertaa konsertoimassa Japanissa.

- Olemme tehneet noin yhteensä noin 300 keikkaa ympäri Eurooppaa sekä Venäjällä ja Japanissa. Levyjämme on myyty maailmanlaajuisesti yhteensä noin 100 000 kappaletta, kertoo Torsti.

Torsti tunnustautuu pyöräilyn ystäväksi, eikä pyörä pääse pölyttymään tallissa.

- Kavereiden kanssa tulee ajeltua viikoittain sekä maastossa että maantiellä. Mihinkään tapahtumaan en ole kuitenkaan ikinä osallistunut ja tämä Jämi84-projekti osuu hyvään saumaan, sillä uusi albumi on tulossa vuoden vaihteen jälkeen ja sen jälkeen on varmasti kiireisempää, kertoo Torsti.

Musiikin lisäksi Torstin elämään mahtuu muutakin ja mies kertoo olevansa myös puuseppäyrittäjä. Jämillä Torsti aikoo pyöräillä täyspitkän eli 84 kilometrin reitin.

Kiireinen toimitusjohtaja Jukka Lylykorpi

jukka12Jukka LylykorpiToinen seurattava on High Peak Finland Oy:n toimitusjohtaja Jukka Lylykorpi. High Peak Finland Oy on liikelahjojen maahantuontiin, markkinointiin ja myyntiin erikoistunut yritys jolla on yhteensä 12 työntekijää Tampereella ja Espoossa. Yrityksen vuotuinen liikevaihto on noin kolme miljoonaa euroa.

Lylykorven vuorokausi täytyy työstä ja iltaisin perhe-elämästä. Jos aikaa jää, on harrastuskin ollut liikemiehille "pakollinen":

- Aiempiin liikunnallisiin harrastuksiin on kuulunut lähinnä golf. Maastopyörällä on tullut ajettua viimeksi 90-luvulla. Polveni on leikattu neljä, kertoo, joten katsotaan miten äijän käy, kommentoi Lylykorpi.

Lylykorpi on lupautunut ajamaan Jämillä puolikkaan eli 42 kilometriä pitkän kuntosarjan reitin. Tukena tulee olemaan maastomaajoukkueen kapteeni Mikko Peltonen.

Asiantuntija-apua tarjoaa Perttu Pärssinen

perttu12Perttu PärssinenProjektiryhmän asiantuntijana toimii maastomaajoukkueen Perttu Pärssinen. Parhaillaan varusmiespalvelustaan Niinisalossa suorittava Pärssinen antaa vinkkejä Jämi84:ään valmistautuvalla kaksikolle. Reilut neljä vuotta tosi mielellä ajaneen Pärssisen ura on nousukiidossa ja nuorimies jakaa mielellään kokemuksiaan eteenpäin.

Seurantaa on luvassa Hevoskuurin sivuilla viikoittain ja se pitää sisällään ryhmäläisten päiväkirjanomaista kerrontaa harjoittelustaan, mutta myös pari ohjattua tapaamista, joissa Hevoskuuri on paikalla. Projekti huipentuu neljäs elokuuta ajettavaan Jämi84 – MTB:hen.

>>Jämi147-tapahtumatsivut

P.S. Katso Lovexin musiikkivideo Take a Shot

Premiumsport.fi

ulvang banneri