Wiggins kolaroi pakettiauton kanssa ja joutui sairaalaan

Tourin voittaja Bradley Wiggins joutui kolariin ja sairaalaan. Kuva: MVphotos

Tourin voittaja Bradley Wiggins joutui kolariin ja sairaalaan. Kuva: MVphotos

Viime kesän Tour de Francen voittaja, Iso-Britannian Bradley Wiggins kolaroi keskiviikkoiltana harjoituslenkillään kotinsa lähellä Lancashiressä pakettiauton kanssa ja joutui sairaalaan yön yli.

Wigginsin talli Team Sky vahvisti tiedon Wigginsin loukkaantumisesta ja kertoi, että Wiggins on ollut hoidettavana Lancashiren sairaalassa. Lyhyessä tiedotteessa Team Sky ilmoitti seuraavaa.

– Hänet on pidetty sairaalassa yön yli tarkkailtavana, mutta näyttäisi siltä, että hänen saamansa vammat ei ole vakavia ja odotettavissa oli täydellinen ja nopea toipuminen vammoista, Team Sky kertoi tiedotteessaan.

Paikallisen poliisin mukaan Wigginsiltä olisi luultavasti murtunut kylkiluita ja hän olisi saanut myös vammoja käsiinsä ja ranteisiin.

Onnettomuus tapahtui lähellä Wigginsin kotia Ecclestonia, kun ilmeisesti huoltoasemalta lähtenyt pakettiauto kolaroi Wigginsin kanssa. Huoltoaseman työntekijä kertoi Lancashire Evening Postille seuraavasti.

– Siihen mennessä kun saavuin paikalle, hänet oli jo siirretty turvallisempaan paikkaan, mutta hän oli edelleen maassa ja kovissa tuskissaan. Hän kertoi kylkiluunsa murtuneen ja kesti noin 15 minuuttia, ennen kuin useita poliisiautoja ja ambulanssi saapui paikalle ja hän oli siinä vaiheessa jo sinisenä, huoltoaseman työntekijä kertoi.

Nyt näyttäisi kuitenkin onneksi siltä, että Wigginsillä oli onni onnettomuudessa ja vammat eivät olisi vakavia ja hän pääsisi aloittamaan nopealla aikataululla harjoittelun kohti ensi kautta.

Lähde: Cyclingnews.com

ulvang banneri