Paavo Paajasen joukkueen taktiikka petti Belgiassa

Paavo Paajanen joutui tuskailemaan joukkueensa taktiikkaa, kun hän ajoi ensimmäisen 150 kilometrin etapin Tweedaagse der Gaverstreek -kilpailussa.

Paavo Paajanen joutui tuskailemaan joukkueensa taktiikkaa, kun hän ajoi ensimmäisen 150 kilometrin etapin Tweedaagse der Gaverstreek -kilpailussa. Hänen tehtävänsä oli auttaa joukkuetovereitaan, mutta se taktiikka petti. Ei kuitenkaan Paajasen vuoksi.

- Niillä meidän joukkueen ajajilla, joita minun piti auttaa, ei ollut tänään paras päivä. He eivät valitettavasti pysyneet pääjoukossakaan, joten siltä osin me epäonnistuimme. Emme saaneet myöskään ketään alusta lähteneeseen 12 ajajan irtiottoryhmään. Sunnuntaina on lähdettävä ajamaan kisaa aivan eri meiningillä, kertoi Paavo Paajanen.

Ensimmäisen etapin voitti belgialainen Sander Cordeel. Pääjoukko, jossa Paajanen ajoi maaliin, jäi voittajalle reilun puolitoista minuuttia. Paajasen sijoitus oli 56:s. Kilpailun toisena etappina ajetaan 148 kilometriä. Se sisältää neljä tyypillistä belgialaista nousua.

Tweedaagse der Gaverstreek, Belgia (2.12)

1/2 etappi Stasegem - Stasegem 150 km

1 Sander Cordeel (Belgia) Colba - Mercury 3.21.23
2 Dries Depoorter (Belgia) Ovyta-Eijssen-Acrog Cycling Team +0.01
3 Ben Grenda (Australia) Rock Werchter Cycling Team + 0.04
4 Christophe Verhaegen (Belgia) Wielersportver. Artevelde Vzw Gent + 0.09
5 Joris Wagemans (Belgia) Terra Footwear - Bicycle Line + 0.10
6 Yves Lampaert (Belgia) Cycling Team Soenens-Construkt Glas s.a.

56 Paavo Paajanen (Suomi) Geox Fuji Test Team + 1.36

- TWD-Länkenin lehdistötiedote 9.4.2011

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri