Espanjassa hyvä sijoitus Antti-Ville Korhoselle

Korhonen_Antti_Ville_10042011Pellossalon Nousun Antti-Ville Korhonen jatkoi hyviä otteitaan sijoittuen 3:ksi Espanjan Mallorcan saarella ajetussa kansainvälisessä pyöräilykilpailussa Mallorca Challengessa. Kilpailussa oli mukana nykyisiä ja entisiä pyöräilyn ammattilaisia ja kärkikolmikossa Antti-Ville oli ainoa amatööri.

Korhonen_Antti_Ville_10042011Antti-Ville Korhonen. Kuva: Kari MäkinenPellossalon Nousun Antti-Ville Korhonen jatkoi hyviä otteitaan sijoittuen 3:ksi Espanjan Mallorcan saarella ajetussa kansainvälisessä pyöräilykilpailussa Mallorca Challengessa. Kilpailussa oli mukana nykyisiä ja entisiä pyöräilyn ammattilaisia ja kärkikolmikossa Antti-Ville oli ainoa amatööri.

Kärkikymmenikköönkään ei muita amatöörejä mahtunut. Epäonni vei mahdollisuuden vielä parempaan sijoitukseen, sillä Antti-Ville irtautui n. 10 ajajan kärkiryhmästä viimeisessä Söllerin nousussa ja repi eron jo 45 sekuntiin. Kymmenen kilometria ennen maalia Antti-Villen pyörän ketjut putosivat pois rattailta niin pahasti, että hän joutui pysähtymään ja samalla kärkikaksikko ohitti Antti-Villen. Palkintopalli sijoitus on kuitenkin loistava saavutus ja miehen ylämäkiajokyky ei jäänyt keneltäkään huomaamatta, mm. Entinen huippuammattilainen Erik Zabel tunnusti savonnalaisen paremmakseen yli 10 min Antti-Villelle hävinneenä.

ESPANJA. Mallorca Challenge maantieajo

Miehet 158 km:

1. Ronan Zandbeek NED 4.52.13
2. Moreno Frigg SUI 4.52.29
3. Antti-Ville Korhonen 4.53.08

{loadposititon google}

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri