Giro d’Espoo -kuntoajo poljetaan ensi kesänäkin - kiihdytyskilpailu uutuutena

Hyvn suosion saavuttanut Giro d'Espoo poljetaan jälleen ensi kesänä. Kuva: Giro d'Espoo

Hyvn suosion saavuttanut Giro d'Espoo poljetaan jälleen ensi kesänä. Kuva: Giro d'Espoo

Giro d'Espoo -tapahtuma viikonloppu on 23.-25.5.2014. Kolmatta kertaa järjestettävä tapahtuma on vakiinnuttanut paikkansa pyöräilykauden avaajana. Tapahtumakeskuksena toimii tulevassakin tapahtumassa hyväksi koettu Espoon Tapiolan urheilupuisto.

Ensimmäinen Giro d'Espoo ajettiin 27.5.2012 upeassa säässä ja tunnelma oli loistava. Giro d'Espoo-kuntoajo osoittautui oikeaksi menestykseksi. Ensimmäisenä vuonna lähes 1 300 pyöräilijää osallistui ja toinen vuosi toi tullessaan hieman haasteita, muun muassa kylmän ja pitkän talven venyminen oli kiusana monille pyöräilijöille. Rohkaisemmekin jatkossa kaikkia osallistumaan kevään harjoittelukilometrimäärästä huolimatta. Tarkoitushan on avata pyöräilykausi mukavissa tunnelmissa ja upeissa maisemissa kuntoillen, sekä nauttien turvallisesta ryhmässä pyöräilystä iloisessa seurassa.

Giro d'Espoo:n reitti on aikaisemmilta vuosilta tuttu 111 kilometriä. Reitti kulkee Espoon, Kirkkonummen ja Kauniaisten upeiden maisemien kautta takaisin Espooseen ja Tapiolan urheilupuistoon.

Tapahtuman suojelijana toimii ministeri Alexander Stubb, joka itsekin tunnetaan kovana pyöräilijänä. Alexander on tähän mennessä päässyt itsekin osallistumaan kumpaankin aiempaan tapahtumaan.

Vuoden 2014 tapahtuman uutuutena on Fillari kiihdytyskilpailu, jonka matkana on 100m. Tästä saamme varmasti loistavan yleisölajin aikaiseksi lauantaille.

Giro d'Espoo kuntoajoon ilmoittautuminen alkaa 15.11.2013. Hinnoittelu on porrastettu ja suosii varhain ilmoittautuneita. Ilmoittautuneiden kesken arvomme upeita tavarapalkintoja läpi koko ilmoittautumisajan. Seuraa arvontoja Giro d'Espoo facebook-sivuilta tai www.girodespoo.com.

>> Lisätietoa www.girodespoo.com sivuilta.

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri