Tero Föhr ottaa kantaa ulkomaalaisten osallistumisen suunnistuksen SM-kisoihin

fohr230411_introTero Föhr ottaa viimeisimmässä Kymen Sanomien Rasteilta-blogissaan kantaa ulkomaalaisten osallistumiseen suunnistuksen SM-kisoihin. Blogissaan Föhr kyseenalaistaa SM-mitalien ja plakettien jaon ulkomaalaisille suunnistajille.

fohr230411Tero Föhr. Kuva: Hevoskuuri.fiTero Föhr ottaa viimeisimmässä Kymen Sanomien Rasteilta-blogissaan kantaa ulkomaalaisten osallistumiseen suunnistuksen SM-kisoihin. Blogissaan Föhr kyseenalaistaa SM-mitalien ja plakettien jaon ulkomaalaisille suunnistajille.

Blogissaan Föhr painottaa SM-kisojen merkitystä suomalaisurheilijoille sekä näkyvyyden että taloudellisen tuen kannalta. Tämän vuoksi Föhr ei jakaisi SM-mitaleita ulkomaalaisille suunnistajille, koska se on aina suomalaisseuroilta ja -suunnistajilta pois. Föhr perustelee näkemystään sillä, ettei muissakaan yksilölajeissa jaeta SM-mitaleita ulkomaalaisille, miksi siis suunnistuksessa. Föhr ei siis kiellä ulkomaalaisia osallistumasta SM-kisoihin, sillä he ovat hyviä tason mittareita ja koventavat kilpailun tasoa ennestään. He voisivat Föhrin mukaan jatkossakin osallistua SM-kisoihin ulkopuolisena, mutta SM-mitaleita ja plaketteja heille ei jaettaisi johtuen näiden tärkeästä merkityksestä suomalaissuunnistajille.

Huom. Tero Föhrin korjaukset otettu huomioon ja jutun sisältöä täsmennetty alkuperäisestä.

>>Tero Föhrin blogi:

Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri