Antti Parjanne Helsingin City-O:n kuningas

Kaupunkisuunnistuksessa kaikentasoiset pääsivät starttaamaan samalta viivalta. Kuva: HCO

Kaupunkisuunnistuksessa kaikentasoiset pääsivät starttaamaan samalta viivalta. Kuva: HCO

Kaikille avoin kaupunkisuunnistustapahtuma keräsi yhteislähtöön yli 400 suunnistajaa aloittelijoista huippuihin.

Kärjessä liikuttiin neljän minuutin kilometrivauhtia ja kuntoilijoille oli tarjolla tuhansia reittivaihtoehtoja kauniissa pääkaupungissa.

Historian toinen Helsinki City-O keräsi sunnuntaina Helsingin ytimeen kuntavaalipäivänä 500 osanottajaa Sinebrychoffin puistoon. Miesten 15 km matkalla pidettiin päivän kovinta vauhtia, kun voittaja Antti Parjanne kellotti ajan 1.04.12. Tuomas Kari kuittasi toisen sijan tiukassa taistelussa britti Ben Mitchelliä vastaan. Naisten vastaavan sarjan voiton pokkasi Kangasala SK:n Miina Kanko.

Naisten 10 km matkalla nähtiin päivän ylivoimaisin suoritus, kun britti Megan Carter-Davies tuli vain aavistuksen miesten kärkikolmikon jälkeen maaliin kellottaen hurjan ajan 51.48. Miesten sarjassa Tuomo Lahtinen voitti niukasti ennen Teemu Värettä ja Venäjän Alexandr Simanovia.

Kuusamon Erä-Veikkojen Susanna ja Elina Määttä jakoivat voiton 5km matkalla ja miesten ykkönen oli Timo Parttimaa Angelniemen Ankkureista.

Kärjen takana edettiin hieman maltillisemmin ja nautittiin kauniista säästä ja Helsingin nähtävyyksistä. Tarjolla oli joka radalle monia reittivaihtoehtoja ja haastetta kaiken tasoisille suunnistajille. Maalihuollossa fiilis oli loistava ja tapahtuma on selkeästi löytänyt paikkansa kevään aloittavana liikuntatapahtumana.

KRV2019 Kestavyysurheilu Helmikuu 2019 550 x 350


Premiumsport.fi

ulvang banneri