Kuka voittaa Jukolan viestin? Kolme asiantuntijaa veikkaa

Jukolan viestin voittaja on selvillä sunnuntai-aamuna. Kuva: kestävyysurheilu.fi

Jukolan viestin voittaja on selvillä sunnuntai-aamuna. Kuva: kestävyysurheilu.fi

Jukolan viestin voiton vei viime vuonna Tampereen Koovee, kenen vuoro on lukea Jukolan sanoma sunnuntaiaamuna Enossa? Kolme asiantuntijaa antoi arvionsa:

 Maajoukkueen ja Paimion Rastin suunnistaja Fredric Portin:

”KooVee voittaa. Kokonaisuutena yksinkertaisesti paras miehistö. Ei ole kuitenkaan mikään selvä juttu, jos kaikki onnistuu, voimme PR:n kanssa myös haastaa. Suomalaisjoukkueilla on tänä vuonna hyvät joukkueet ja kova motivaatio onnistua, siksi veikkaan suomalaista.”

Kestävyysurheilu.fi:n toimitusjohtaja Petri Ikävalko:

”Veikkaan, että Jukolan viestin voittaa IFK Göteborg. Vaikka seura juoksi 10milassa kotikentällään, oli se niin tasaisen kova ja vakuuttava, että näemme pitkän tauon jälkeen ruotsalaisvoiton. Viime vuonna IFK Göteborg oli kuudes ja on siitä vahvistunut voittavalla ankkurilla Fredrik Bakkmanilla.”

Kalevan Rastin keskimatkaspesialisti ja viestitykki Hannu Airila:

”Mun veikkaus on että joku ruotsalaisjoukkue on tänä vuonna korkealla: Linne, Södertälje tai Göteborg. Monesti ruotsalaiset ovat keikkuneet pitkään korkealla vaativissa Jukoloissa. Suomalaisista mielenkiintoinen on Pyrintö, jossa Huovila on ainoa, joka nostaa joukkueen keski-ikää. Tamperelaiset ovat tottuneet peitteisiin ja teknisiin maastoihin, mutta mihin asti veto riittää?

Paimiolla kovimmat kaverit on todella kovia, mutta voitto vaatii etenkin koko joukkueen onnistumisen. Lundanes lienee kovin ankkuri tähän kisaan? Kooveella on kova paketti kun Sildit ovat kotikisojen kynnyksellä hyvässä vireessä. Kysymys kuuluu, löytyykö heiltä viimevuotista hallintaa toisen voiton kotiuttamiseen? Veikkaan että Göteborg voittaa tänä vuonna ankkuriosuudella käydyn kamppailun päätteeksi.”

- kokosi Outi Hytönen

Premiumsport.fi

ulvang banneri