Valio-Jukola ja Metsähallitus yhteistyöhön

JukolalahtoII intro210611Valio-Jukola 2012 on saanut Metsähallituksesta tärkeän yhteistyökumppanin. Metsähallitus toimii ensi kesänä Hakunilan urheilupuistossa Vantaalla pidettävän Jukolan viestin toisen osuuden osuusisäntänä.

JukolalahtoII210611Salpa-Jukolan lähdön tunnelmaa. Kuva: Hevoskuuri.fiValio-Jukola 2012 on saanut Metsähallituksesta tärkeän yhteistyökumppanin. Metsähallitus toimii ensi kesänä Hakunilan urheilupuistossa Vantaalla pidettävän Jukolan viestin toisen osuuden osuusisäntänä. Yhteistyön myötä organisaatio tulee näkymään niin Jukolan valmisteluissa kuin itse tapahtumapaikalla, jossa Metsähallituksella on muun muassa oma esittelypiste. Lisäksi Metsähallituksen pääjohtaja Jyrki Kangas toimii Valio-Jukolan suojelijana.

Metsähallitus on metsien monipuolisen virkistyskäytön edistäjä ja siten tärkeä kumppani suunnistajille ja muille metsässä liikkujille. Valio-Jukola 2012 juostaan suureksi osaksi Metsähallituksen hallinnoimilla metsäalueilla.

- Luonnon huomioiminen on tärkeää varsinkin näin suuren tapahtuman järjestelyissä. Olemme tehneet tiivistä yhteistyötä Metsähallituksen kanssa koko kilpailun valmistelujen ajan, sillä suuri osa tulevasta kilpailualueesta sijaitsee Metsähallituksen mailla, Sipoonkorven kansallispuiston alueella. On hienoa, että Metsähallitus päätti lähteä mukaan tiiviimpään yhteistyöhön ja uskon, että yhteistyö ajaa molempien osapuolten etuja, Valio-Jukolan kilpailujohtaja Veikko Kostiainen sanoo.

- Metsähallituksella on paljon yhteistä suunnistusyhteisön kanssa ja olemme kokeneet tähänastisen yhteistyön Jukolan järjestäjien kanssa hyväksi. Valio-Jukolan osuusisännäksi lähteminen on mahdollisuus, jonka halusimme käyttää nyt, kun kilpailut järjestetään aivan pääkonttorimme lähimaastossa Vantaalla. On hienoa olla mukana maailman suurimman suunnistusviestin järjestelyissä, Metsähallituksen pääjohtaja Jyrki Kangas kommentoi yhteistyötä.

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri