Tommi Tölkkö MS Parmaan

Viisinkertainen Jukola-voittaja Tommi Tölkkö siirtyy Kalevan Rastista MS Parmaan kahden vuoden sopimuksella.

Viisinkertainen Jukola-voittaja Tommi Tölkkö siirtyy Kalevan Rastista MS Parmaan kahden vuoden sopimuksella.

- Halusin lähtökohtaisetsi tulla seuraan, jossa on on paljon nuoria potentiaalisia menestyjiä, joiden kehitystä voin seurata sivusta tai vaikka jouduttaa. Myös veljeni Pasi on pitkään suunnistanut MS Parmassa.

- Uskon myös, että minulla voi olla vielä jotain annettavaa MS Parmalle sen parhaassa joukkueessa ja myös nuorten valmennuspuolella,vaikka se näyttäiskin olevan jo hyvissä käsissä, toteaa nykyään Espanjassa Barcelonan lähellä asuva 37-vuotias pienen lapsen isä.

Tölkkö on ollut voittamassa Jukolan viestiä viisi kertaa, ensimmäinen Pyhä-Luostolla -94 sitten Rautavaarassa -96 ja loput kolme KR:n väreissä 2000-luvulla.. Tiomilavoitto hänelle tuli jo vuonna 1994 TuS:in väreissä ja vuonna 2010 KR:n punamustissa.

- Tommi tuo joukkueeseemme rutkasti kokemusta ja varmuutta yö-osuuksille. Osaltaan Tommi tuo myös mukavaa kilpailuasetelmaa joukkuepaikoista ja on varmasti tärkeä tekijä nostamaan joukkuetta tavoitteiden mukaiselle tasolle niin omilla suorituksillaan kuin sparraajanakin, miesten manageri Petri Paukkunen visioi tyytyväisenä.

-MS Parma

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri