Järlan Tiomilan voittoon ankkuroinut Ohlsson: "Olen niin ylpeä joukkueesta ja itsestäni tällä hetkellä"

Karolin Ohlsson starttaamassa ankkuriosuudelle. Kuva: Touho Häkkinen

Karolin Ohlsson starttaamassa ankkuriosuudelle. Kuva: Touho Häkkinen

Järla Orientering nappasi naisten viestin voiton Tiomilassa. Joukkueen ankkuri Karolin Ohlsson ratkaisi voiton ankkuriosuuden alkuvaiheessa ja karkasi ylhäisessä yksinäisyydessä selvään voittoon.

- Tämä on uskomatonta, melkein kuin unta. Olen niin ylpeä joukkueesta ja itsestäni tällä hetkellä. Tiomila voitetaan tyyliin kerran elämässä, joten tämä on aika siistiä, Ohlsson kertoi maalissa Kestävyysurheilu.fille.

Ohlsson nappasi heti osuteensa alussa puolentoista minuutin erolla kärjessä lähteneen IFK Göteborgin Sara Hagströmin kiinni. Sen jälkeen hän meni menojaan.

- En tiennyt, että johdin. Näin Saran neljännellä rastilla, mutta pummasin sen jälkeen, enkä ollut varma onko hän edelläni vai takana. Lopussa kameramies juoksi perässäni, joten tiesin olevani kärjessä. Luulin kuitenkin, että Sara on lähellä, ja olin valmistautunut antamaan kaikkeni lopussa, Ohlsson avasi.

Järla10milaJärlan kolmannella osuudella suunnisti Sara Sjökvist. Kuva: Touho Häkkinen

Tiomilan naisten viestin voitto oli useita vuosia kärjen tuntumassa kamppailleen Järlan ensimmäinen. Naisten joukkueen valmentaja Erik Mattssonin mukaan tällä kertaa kaikki meni täydellisesti.

- Ihan uskomatonta. Olemme taistelleet tästä monta vuotta ja lopulta olemme palkintopallin korkeimmalla korokkeella, Mattsson iloitsi.

- Tiesimme, että Karolin on huippukunnossa, ja että riittäisi, että hän pääsisi metsään muutaman minuutin takamatkalta. Nyt hän pääsi vielä lähempää. Kaikki naiset häntä ennen tekivät täydellistä työtä.

Yhdeksi joukkueen voiton avaimeksi Mattsson nimeää kilpailumaaston.

- Tämä on meille kuin kotimaastoa. Viihdymme täällä, ja se on yksi syy, mikä nosti meidät tänään voittoon.

Tulokset

 

Premiumsport.fi

ulvang banneri