Tampereen Pyrintö neljäs Tiomilassa: "Täältä tullaan vielä"

Kuva: Touho Häkkinen

Kuva: Touho Häkkinen

Ruotsin Nynäshamnissa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kilpaillun Tiomila-suunnistusviestin voitto meni IFK Göteborgille. Tampereen Pyrintö sijoittui Kooveen jälkeen toiseksi parhaana suomalaisseurana neljänneksi.

Pyrinnön joukkueessa suunnistivat Pascal Buchs, Aleksi Sorsa, Mikko Eerola, Elias Kuukka, Severi Kymäläinen, Anton Kuukka, Otto Simosas, Florian Howald, Aleksi Niemi ja Johan Runesson.

Pyrinnön miesten edustusryhmän manageri Kari Jussilan mukaan joukkueen huippuhetket olivat osuuksilla 3-6.

- Siinä meidän omat odotukset myös nousivat. Oltiin sen jälkeen sellaisessa tilanteessa, että taktiikan mukaan meidän olisi pitänyt siitä eteenpäin pysyä Göteborgin mukana voittokamppailussa.

- Tällä kertaa Göteborg pystyi vetämään kovalla miehistöllä muilta karkuun, ja meidän loppupää, jonka piti olla tosi kova, oli ehkä hiukan alavireinen suhteessa siihen, mitä oltiin laskettu, Jussila analysoi.

Jussilan mukaan Pyrinnöllä on kuitenkin kasassa nuori joukkue. Ankkurina suunnistanut 27-vuotias Runesson edusti joukkueen vanhimpana.

- Tämän joukkueen paras Tiomila-sijoitus. Se meni erittäin hyvin siinä mielessä. Meillä on vielä matkaa tehtävänä ja täältä tullaan vielä, Jussila sanoi.

Tulokset

KRV20 Kestavyysurheilu Marraskuu 2019 550 x 350

Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri