Yleisö siivitti Anna Närhen voittoon O-Ringenin sprintissä

Anna Närhi. Kuva: Touho Häkkinen

Anna Närhi. Kuva: Touho Häkkinen

Ruotsin rastiviikko jatkui tiistai-iltana eliittisarjojen sprinttikilpailulla. Anna Närhi jatkoi erinomaista viikkoaan nappaamalla sprintin voiton.

 

Närhi oli Örnsköldsvikin keskustan kaduilla 21 sekuntia Simone Niggliä nopeampi. Kolmanneksi sijoittui Närhen seurakaveri Deborah Stadler. Kirsi Numri oli osakilpailun kuudes ja Anna Haataja seitsemäs.

‒ Mikä tunnelma! Sain aivan mahdottoman paljon heja-huutoja reitin varrella, Närhi kommentoi O-Ringenin haastattelussa.

‒ Aloitin aika kovaa ja en oikein uskonut jaksavani loppuun asti, mutta yleisö auttoi tosi paljon. Tämä tuntuu kyllä kropassa… Tiedän, että olen hyvässä kunnossa, mutta… olen silti yllättynyt. Nyt aion juhlia kakkua syömällä!

Osakilpailuvoitosta Närhi kuittasi 4000 kruunun shekin.

Närhi jatkaa rastiviikon kokonaiskilpailun kärjessä. Simone Niggli vaanii takana toisena vajaan puolentoista minuutin päässä.

Miesten sarjassa MM-kisat väliin jättävä Olli Ojanaho on saanut rennon suunnistusotteen takaisin. Hän oli sprintissä neljäs Emil Svenskin, Martin Regbornin ja Ruslan Glebovin jälkeen.

Keskiviikkona eliittisarjalaiset viettävät kolmen osakilpailun putken jälkeen lepopäivää. Muut 16 000 suunnistajaa lepäsivät tiistaina ja jatkavat kisaviikkoaan keskiviikkona.

Tulokset

- Outi Hytönen

Premiumsport.fi

ulvang banneri