Virallinen Jukola-leiri Kangasala Jukolan harjoitusmaastoissa lokakuussa – sopii kaikentasoisille suunnistajille

Leiriviikonloppuun kuuluu kaksi yösuunnistusharjoitusta, jotka voi halutessaan käydä suunnistamassa myös päiväsaikaan. Kuva: Antti Harkko

Leiriviikonloppuun kuuluu kaksi yösuunnistusharjoitusta, jotka voi halutessaan käydä suunnistamassa myös päiväsaikaan. Kuva: Antti Harkko

Jukolan viesti suunnistetaan ensi vuoden kesäkuussa Kangasalla ja lokakuun kolmantena viikonloppuna järjestetään virallinen Jukola-leiri Sappeessa.

Virallinen Jukola-leiri on erinomainen aloitus Kangasala Jukolaan 2019 valmistautumiseksi. Leiri on suunnattu kaikentasoisille suunnistajille ja antaa hyvät edellytykset valmistautua ensi kesän suunnistukselliseen kohokohtaan.

Viikonloppuleiri järjestetään 19.‒21.10.2018 Sappeessa. Ohjelmassa on neljä suunnistusharjoitusta, jotka analysoidaan yhdessä.

Leiri sopii kaikentasoisille joukkueille huippusuunnistajista yritysjoukkueisiin. Järjestävät lupaavat tarvittaessa paikalle myös henkilökohtaista ohjausta.

‒ Haluamme tarjota seuroille ja kaveriporukoille yhteisen leirin, jonka harjoituksissa on Jukola-tunnelmaa. Harjoitukset analysoidaan yhdessä, jolloin niistä saa paremman hyödyn, kertoo Jukolan pääsihteeri Antti Rantala järjestäjien tiedotteessa.

Leiripaketti sisältää ensiluokkaisen majoituksen ja valmiit ruuat, jolloin osallistujien tarvitsee keskittyä vain harjoitteluun ja palautumiseen.

‒ Leiri on samalla mukava tapa viettää kaudenpäätöstä suunnistusporukan kanssa ja suunnata kohti uutta, Rantala vinkkaa.

Alustava leiriohjelma ja ilmoittautumisohjeet löytyvät Kangasala Jukolan kotisivulta leirikutsusta.

Virallisen leirin lisäksi Kangasalla on avoinna viisi Jukola-harjoitusta, joita on mahdollista hyödyntää omatoimiseen harjoitteluun aina lumen tuloon saakka. Torstaina 27.9.2018 Kangasala SK järjestää kaikille avoimen yösuunnistusharjoituksen, joka pidetään aivan Jukolan naapurimaastossa Majaalahdessa.

Premiumsport.fi

ulvang banneri