Suosittu Helsinki Night Challenge jatkuu – laajenee uusille paikkakunnille

Kuva: Liikup

Kuva: Liikup

Suosittu kaupunkisuunnistustapahtumasarja Helsinki Night Challenge jatkuu jälleen pimeällä juostavilla tapahtumilla 10.10.2018.

 

(Kaupallinen yhteistyö, Liikup Oy)

Suunnistusilmiöksi nousseita tapahtumia on järjestetty jopa keskellä kaupunkia, ja osallistujat ovatkin päässeet suunnistamaan moniin mielenkiintoisiin paikkoihin, muun muassa Finlandiatalon sekä Senaatintorin ympäristöihin.

- Uudella kaudella keskitymme entisestään siihen, että tapahtumien laatu ja elämys ovat huippuluokkaa. Haluamme tarjota hauskan ja elämyksellisen tavan tehdä joskus tylsältäkin tuntuvaa arkiliikuntaa. Siksi tapahtumapaikoista löytyy tuttuja nimiä kaupungin turistioppaista, kuten Löyly ja Malminkartano, toteaa tapahtumakoordinaattori Antti Vainio Liikupista.

Jyväskylä saa myös oman Night Challenge tapahtumasarjansa, kun 16.10. ensimmäinen kaupunkisuunnistustapahtuma järjestetään Seminaarinmäellä.

- Helsingin kadut ja puistikot valloittanut kaupunkisuunnistuskonsepti oli vain luonnollista lähteä toteuttamaan myös Suomen urheilupääkaupungissa. Matalan kynnyksen elämysurheilua ei voi koskaan olla liikaa, ja nyt Jyväskylä pääsee nauttimaan siitä osansa. Odotan innolla sitä, että pääsemme näyttämään ihmisille Jyväskylää uudesta ja hieman erilaisesta näkökulmasta suunnistuksen avulla, toteaa toinen Jyväskylän vastuumiehistä Kari-Pekka Seppänen.

- On todella hienoa, että konsepti laajenee ensi kertaa myös Helsingin ulkopuolelle. Visiomme on, että Suomen jokaisessa suuressa kaupungissa olisi oma Night Challenge kaupunkisuunnistussarjansa. Seuraavaksi vuorossa voisivat olla Turku, Tampere tai vaikka Oulu, mutta tarvitsemme suunnistusseuroilta myös yhteistyötä ja intoa lähteä mukaan, päättää Antti Vainio.

Helsinki Night Challenge

Jyväskylä Night Challenge

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri