Presidentti Niinistö Kangasala-Jukolan suojelijaksi

Presidenttipari Sauli Niinistö ja Jenni Haukio Joensuun Jukolassa. Kuva: Tasavallan presidentin kanslia.

Presidenttipari Sauli Niinistö ja Jenni Haukio Joensuun Jukolassa. Kuva: Tasavallan presidentin kanslia.

Vuoden 2019 Jukolan viestin järjestävä seura Kangasala SK sai kannustavia uutisia, kun tasavallan presidentti Sauli Niinistö vastasi myöntävästi järjestäjien pyyntöön ja lupautui Kangasala-Jukolan suojelijaksi.

Kangasala-Jukolan kilpailunjohtaja Harri Virta uskoo presidentin suojelijalupauksen edistävän talkoohenkeä ja helpottavan tapahtuman järjestelytoimia. Kangasala-Jukolaan odotetaan 20 000 suunnistajaa ja yhteensä 40 000 kävijää.

‒ Talkoolaisia tarvitaan tapahtumaviikonloppuna mukaan noin 1500. Olen hyvin iloinen, että presidentti Niinistö on mukana kannustamassa järjestelyjämme, Virta sanoo.

Presidentti Niinistö ja hänen puolisonsa Jenni Haukio vierailivat Jukolassa viimeksi Joensuussa 2017. Haukio toimi tuolloin tapahtuman suojelijana. Niinistö on käynyt Jukolassa paikan päällä aiemminkin muutamaan kertaan ja on toiminut Kuopio-Jukolan suojelijana vuonna 2014.

Kangasala-Jukola suunnistetaan 15.‒16.6.2019. Jukolan viesti käydään 71. ja Venlojen viesti 42. kerran. ”Kesäyö Kangasalla” tarjoaa suomalaisen kesäyön tunnelmaa kauniissa maalaismaisemassa ja Hämeen komeassa mäkimaastossa.

Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri